free download 78 travel guides written by experts

Un nou sezon din Dr.House – in premiera la TVR 1

Începând de joi, 9 iulie, de la ora 23.00

Din această săptămână, iubitorii serialului Dr. House au posibilitatea de a urmări mai multe episoade din producţia care, până în prezent, a câştigat două Globuri de Aur, alături de alte 27 de trofee şi 65 de nominalizări.

Astfel, sezonul III din Dr.House va fi difuzat în premieră începând de joi, 9 iulie, de la ora 23.00, în timp ce episoadele sezonului II vor putea fi urmărite tot la TVR 1 pe un tronson special, de luni până miercuri, de la miezul nopţii, când vor fi difuzate în reluare.

În cel mai nou sezon din Dr. House, echipa de medici a spitalului Princeton-Plainsboro se ocupă de cazuri tot mai grele şi mai interesante, dovedindu-şi de fiecare dată profesionalismul şi stilul excentric în rezolvarea lor.

Cazuri complicate în care membrii unei familii depind unii de ceilalţi pentru a fi salvaţi, cât şi noi probleme de sănătate pe care le înfruntă House din cauza abuzului de Vicodin se vor derula în episoadele pe care le veţi putea urmări la TVR 1, din 9 iulie.

Excentricul doctor este pus în situaţii limită, fiind nevoit să-şi salveze atât viaţa proprie, cât şi pe a altora, confruntându-se la un moment dat chiar cu poliţia. Echipa de medici va apela la tratamente riscante, va fi presată de timp în chestiuni de viaţă şi de moarte, va trece prin numeroase tensiuni şi conflicte în încercarea de a vindeca tot felul de cazuri, dintre cele mai ciudate.

Pacienţii de care se ocupă echipa condusă de House îi determină să se analizeze pe ei înşişi, trecând prin experienţe unice alături de oamenii pe care îi îngrijesc.

Informaţii detaliate despre serial pot fi găsite la adresa www.tvr.ro/house

Bucuresti, 07.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *