Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Un nou sezon “Apel la consilier” începe duminică, 12 septembrie, la ora 11:00, la Kanal D

Eva Pavel, prezentatoarea emisiunii și consilier medical internațional:

“Zi de zi lupt pentru ca pacienții din România să primească cele mai bune tratamente, cele mai noi metode de investigații și cele mai performante servicii medicale în cadrul centrelor de excelență din străinătate”

Eva Pavel Apel la consilier Kanal D
Eva Pavel Apel la consilier Kanal D

Duminica aceasta, de la ora 11:00, un nou sezon al emisiunii “Apel la consilier” începe la Kanal D. “Apel la consilier”, emisiune magazin prezentată de Eva Pavel, consilier medical internațional, ne oferă informații utile despre cele mai noi și frecvente scheme de de tratament, investigații, sau intervenții chirurgicale.

Pentru că viața multor oameni stă sub semnul întrebării zi de zi, iar de multe ori aceștia se confruntă cu lipsa accesului la tehnologii performante, sau cu lipsa îndrumării pentru a găși soluții reale, Eva Pavel va oferi, în acest nou sezon “Apel la consilier”, informații noi, vitale, pentru cei mai mulți dintre oamenii cei care se află în astfel de situații dificile.

“Zi de zi lupt pentru ca pacienții din România să primească cele mai bune tratamente, cele mai noi metode de investigații și cele mai performante servicii medicale în cadrul centrelor de excelență din străinătate. În acest nou sezon al emisiunii veți afla informații noi din domeniul medical, veți înțelege cât de ușor este să accesezi serviciile medicale ale spitalelor din străinătate și veți descoperi poveștile de viață ale pacienților care au luptat cu boala”, spune Eva Pavel.

Nu ratați duminica aceasta, de la ora 11:00, un nou sezon al emisiunii “Apel la consilier”, emisiune gazduită de Eva Pavel, consilier medical internațional, care ne va oferi atât informații medicale de actualitate, dar și interviuri cu renumiți medici din străinătate, pentru a afla răspunsuri la cele mai importante probleme medicale cu care ne confruntăm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *