Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Un nou serviciu de jocuri online disponibil in Vodafone live!

·    Oriunde s-ar afla, clientii Vodafone Romania se pot amuza cu jocuri online precum Sudoku, Poker, Spanzuratoarea, X si 0, Puzzle, Black Jack, Sah, disponibile acum in Vodafone live!
·    Utilizatorii pot opta pentru pachetul zilnic de 0,99 Euro sau pentru cel lunar de 2 Euro pentru acces nelimitat la jocurile online din portalul mobil

Vodafone Romania anunta extinderea ofertei de jocuri in portalul mobil Vodafone live! cu un nou serviciu numit Jocuri online. In noua sectiune din portal, clientii Vodafone vor gasi o mare varietate de jocuri cu care se pot delecta direct pe telefonul mobil in Vodafone live!, fara sa fie necesara descarcarea jocului pe telefon.

Clientii Vodafone pot incerca gratuit jocurile online timp de o luna. Dupa perioada promotionala, utilizatorii pot opta pentru tariful zilnic de 0,99 Euro (fara TVA) sau pentru pachetul lunar de 2 Euro (fara TVA), pentru a beneficia de acces nelimitat la toate jocurile din aceasta sectiune.

Jocurile online disponibile in Vodafone live! acopera o paleta larga de preferinte si sunt o alegere inspirata pentru momentele de pauza si relaxare. Printre jocurile incluse in noua sectiune se numara Sudoku, Spanzuratoarea, X si 0, Nave, Poker, Vaci si tauri, Puzzle, Black Jack, Sah si, in curand,Table si jocuri multiplayer, ce ofera posibilitatea de a socializa si de a concura cu alti jucatori in timp real. Jocurile online din Vodafone live! ofera o experienta similara cu cea de pe Internet, fiind compatibile cu toate telefoanele mobile care se pot conecta la Internet, inclusiv orice model Vodafone live!. 

Serviciul de jocuri online este disponibil atat abonatilor, cat si utilizatorilor Cartelei Vodafone, prin serviciul Vodafone Internet pe mobil, care poate fi activat prin apel gratuit la *147#.

Jocurile online completeaza oferta de jocuri java deja disponibila in Vodafone live! Peste 1.000 de jocuri de la cei mai mari furnizori precum Gameloft, EA, Glu , Arcade etc pot fi in prezent descarcate pe telefonul mobil de catre clientii Vodafone.

Bucuresti, 13.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *