free download 78 travel guides written by experts

Un nou serial captivant la HISTORY®: „Blestemul insulei Oak”

Începând din 24 septembrie, HISTORY®, numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România1, va difuza un nou serial: “Blestemul insulei Oak”. Episoadele vor fi transmise în fiecare miercuri, de la ora 22:00.

Serialul prezintă povestea insulei Oak, o bucată de pământ învăluită în mister, lângă coasta Terrei Nova. Pe la 1700, oamenii au văzut lumini în mijlocul nopții, iar cei trimiși să investigheze nu s-au mai întors. Mai apoi, câţiva copii plecați acolo cu barca au găsit o groapă ciudată pe insulă. Descoperirea lor a dat naştere unei vânători care continuă şi astăzi şi în care au fost implicaţi inclusiv președintele Franklin D. Roosevelt şi actorul John Wayne.

Nimeni nu știe ce se află în adâncurile insulei Oak și toți cei care au încercat să afle s-au lovit de capcane neașteptate. Se crede că cineva a făcut eforturi deosebite pentru a ascunde ce se află acolo, deoarece cum sunt săpați câțiva metri, apa de mare din canalele ascunse, făcute de om, inundă gropile.

În acest nou serial, frații Lagina din Michigan vor să descopere misterele insulei Oak. Rick, fratele mai mare, încearcă din răsputeri să-i afle secretele, așa că fratele său mai mic, Marty, a cheltuit o avere pentru a obține accesul către insulă. Frații plătesc sume uriașe pentru a folosi tehnologii revoluționare, astfel încât să dezlege tainele insulei, însă întâlnesc numeroase obstacole. Se crede că insula este blestemată și protejată de o profeție veche, ce spune că șapte persoane vor muri înainte să fie descoperită comoara.

1 HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare, în rândul locuitorilor mediului urban din România, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, potrivit Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţei (ARMA). [Sursă: Kantar Media Audiences/ copyright ARMADATA SRL, perioada Februarie 2013 – August 2014, pe toată durata zilei].

Emisiunile cu un singul episod nu au fost incluse în clasament.

Bucuresti, 15.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *