free download 78 travel guides written by experts

Un nou reality show de succes din septembrie, la AXN

AXN – reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television International va difuza în luna septembrie, în premieră şi în exclusivitate, un nou reality show „So You Think You Can Dance/Crezi că ştii să dansezi?” care este în căutarea celor mai buni dansatori din America.

So You Think You Can Dance/Crezi că ştii să dansezi?, sezonul 3
Din 5 septembrie, în fiecare weekend, de la ora 15:00, câte 2 episoade

Acest incredibil de incitant reality show a câştigat 3 premii Emmy Primetime şi este unul dintre cele mai populare seriale din SUA.

Juriul îl caută pe cel mai bun dansator din America, adică pe cel care, la finalul celor 23 de episoade, va câştiga 250.000 de dolari!
So You Think You Can Dance/ Crezi că ştii să dansezi?  este un show în care dansatorii trebuie să îi impresioneze pe cei din juriu cu mişcări şi coregrafii originale. Cei care trec de preselecţii sunt invitaţi la o audiţie la Las Vegas, unde vor fi ajutaţi de către cei mai mari coregrafi să îşi facă cea mai potrivită coregrafie, fiecare având stilul său unic.

De la salsa la hip-hop, de la disco la jazz, tinerele speranţe dau tot ce pot pentru a impresiona juriul şi pe spectatori. Cei pe care publicul îi consideră cei mai slabi sunt aduşi în faţa unui juriu care ia decizia finală, conform căreia doi dintre concurenţi trebuie să părăsească competiţia.

Sezonul începe cu primele audiţii de la New York: dansatorii entuziaşti care vor să devină campioni formează o coadă de un kilometru şi jumătate… şi este numai 7 dimineaţa! Fiecare participant are la dispoziţie un singur minut, după care juriul decide cine trece la următoarea audiţie. Show-ul urmăreşte cele mai interesante şi mai incitante momente din concurs şi, mai târziu, pe cei mai buni 20 de dansatori de stiluri clasice, balet, salsa, jive, hip-hop şi krumping. Cine îi va lăsa muţi de uimire pe membrii juriului, cine le va pătrunde în inimă şi cine se va dovedi a fi cel mai bun dansator din America?

Creatorul acestei producţii spectaculoase şi dinamice este Simon Fuller, managerul familiei Beckham şi cel care stă în spatele celui mai de success show din televiziune, American Idol.

Bucuresti, 24.08.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *