free download 78 travel guides written by experts

Un nou proiect rezidențial de anvergură, marca Impact, dezvoltat în Constanța

Impact revine cu avânt pe piața constănțeană și dă start lucrărilor la proiectul Boreal Plus. Noul ansamblu va fi dezvoltat pe un teren cu suprafață de 4 ha amplasat în nordul orașului, în Palazu Mare, una dintre cele mai bine cotate zone rezidențiale ale municipiului Constanța. Proiectul va livra pe piață 693 de locuințe premium, vile și apartamente și va fi construit în 3 faze de lucrări, desfășurate pe o perioadă de 3 ani (2020–2023). Valoarea de piață a proiectului este de 61,6 milioane de Euro.

Boreal Plus este o extensie a deja cunoscutului cartier Boreal, primul proiect rezidențial pe care dezvoltatorul l-a livrat în Constanța (2010) și se poziționează pe segmentul mediu-ridicat, având ca target persoanele cu venit peste mediu și mare. Ansamblul va include 4 vile individuale și 14 cuplate la calcan, împreună cu 9 blocuri cu regim maxim de înălțime P+ 11E.

Vilele individuale au suprafața construită de 170 mp și cele cuplate la calcan au suprafață de 167 mp. Acestea beneficiază de compartimentare modernă, care diferențiază zona de odihnă de cea a activităților zilnice. Pentru un plus de armonie cu cadrul natural, fiecare casă dispunde de teren pentru spațiu verde, cu suprafețe de la 315 mp la 458 mp. Lucrările de construire pentru vile avansează rapid, structura de rezistență fiind deja finalizată. Unitățile pot fi precontractate începând cu luna mai și urmează să fie livrate în luna septembrie. Prețul de vânzare al unei vile începe de la 291,000 euro (TVA inclus).

Cele 9 blocuri, aflate în fază de autorizare, vor fi dezvoltate în 3 etape: primele 3 blocuri cu 210 apartamente vor fi livrate în 2021, 2 blocuri cu 133 de apartamente în 2022 și ultimele 4 blocuri cu 332 de apartamente în 2023. Din totalul de 675 apartamente, 227 vor fi studiouri, 342 apartamente cu 2 camere, 106 apartamente cu 3 camere. Locuințele sunt bine dimensionate și compartimentate și beneficiază de vedere panoramică spre lacul Siutghiol, ceea ce conferă un plus de eleganță și confort pentru un trai exclusivist în apropierea litoralului românesc. Ansamblul va dispune, de asemenea, de 811 locuri de parcare, dintre care 289 de locuri vor fi dispuse într-o parcare etajată, cu înalțime P+4E ce va fi construita in prima etapa.

Boreal Plus - Impact

„Proiectul Boreal Plus marchează reîntoarcerea Impact în Constanța. Am fost printre pionierii dezvoltărilor rezidențiale din oraș dupa revoluție, deschizând zona rezidențială Tomis, prin proiectul Boreal. Constanța a rămas în atenția noastră ca o zonă cu potențial rezidențial deosebit, dat atât de interesul turistic al zonei, dar mai ales de prospectele de dezvoltare economică.
Suntem încrezători că expansiunea economică a zonei portuare va continua să consolideze statutul de hub comercial regional major al orașului și împreună cu avantaje precum prezența unui puternic centru universitar sau conectivitatea foarte bună cu Capitala, vor contribui în perioada imediat următoare la ieșirea orașului din zona de stagnare economică a ultimilor ani, transformându-l în zona economică a țării cu una dintre cele mai mari rate de creștere.
Primele semne ale acestei reveniri le-am văzut deja pe piața rezidențială din ultimii doi ani, în care cererea de locuințe noi a crescut susținut în Constanța. De aceea, credem că lansarea proiectului Boreal Plus vine într-un moment optim, mai ales că ne propunem să aducem pe piața rezidețială din Constanța un mix unic de calitate, stil și accesibilitate. Proiectul Boreal Plus aduce un nou standard de locuire pe segmentul mediu-ridicat, îmbinând factori cheie precum locația avantajoasă, gama variată de facilități disponibile și dezvoltarea sustenabilă, utilizând materiale atent selectate și soluții tehnice eficiente.
Amplasat în nordul Constanței, lăsând în urmă agitația și poluarea, noul cartier va oferi rezidenților un cadru liniștit, apropiat de natură, în care se vor putea dezvolta armonios, în același timp având posibilitatea de a se conecta ușor la centre de interes din oraș. Suntem încrezători că multiplele avantaje ale proiectului, vor face din Boreal Plus locuința ideală pentru cumpărătorul modern, care este în căutarea echilibrului între confortul urban și mediul natural”, a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.

Locația ansamblului asigură acces facil către diferite puncte de interes, fiind la 15 minute de centrul orașului, de autostrada A4 și la doar 10 minute de plajă. Zona va fi deservită de supermarket Kaufland chiar în cadrul complexului, hipermarketuri și supermarketuri în proximitate: Carrefour, Mega Image, Penny Market și Auchan, centre comerciale mari precum Tom și Vivo, dar și de unitați educaționale și medicale.

Planificat în mod responsabil și sustenabil, cartierul va include: sistem de colectare selectivă și gestionare a deșeurilor, iluminat eficient, recuperarea și gestionarea apei folosite. Stilul arhitectural al clădirilor din Boreal Plus este unul minimalist, atât materialele, finisajele interioare și exterioare premium, cât și culorile și texturile fiind alese astfel încât să se integreze armonios mediului înconjurător.

Proiectul are prevăzute zone verzi amenajate pe o suprafață 12.000 mp, care asigură un cadru natural, propice relaxării, pentru rezidenți. Proiectul este completat de o gamă de servicii și facilități care anticipează nevoile rezidenților pentru o viață urbană de calitate, de la parcare, boxe și access securizat, până la spații comerciale și office, parc cu loc de joacă pentru copii, dar și o grădiniță, pentru un plus de accesibilitate, siguranță și confort pentru familii.

Despre Impact Developer & Contractor S.A.

Înființată în 1991, Impact Developer & Contractor SA este prima companie de real-estate 100% privată din perioada post-comunistă. În cei 29 de ani de activitate, societatea a dezvoltat 16 ansambluri rezidențiale în București și în țară, însumând peste 450.000 de metri pătrați construiți și peste 4.000 de unități livrate. Cel mai mare proiect este Greenfield Băneasa, demarat în 2007, unde până în prezent au fost construite peste 2.548 de locuințe.

În anul 2018, Impact, prin compania pe care o deține (Bergamot Developments), a început lucrările la Luxuria Domenii Residence, situat în zona de nord a capitalei, între Bulevardul Expoziției și strada Aviator Popișteanu. Proiectul se dezvolta pe un teren de 22.500 mp și va include 630 de apartamente până la finalul anului 2020.

Compania Impact este certificată ISO 9001 (demonstrează capabilitatea organizației de a furniza produse care îndeplinesc cerințele clienților în scopul creșterii satisfacției acestora), ISO 14001 (demonstrează angajamentul organizației pentru controlul activităților cu impact benefic sau nociv asupra mediului și receptivitatea companiei la situația critică a ecosistemului planetei) și OHSAS 18001 (demonstrează angajamentul și capacitatea organizației în controlul pericolelor, pentru asigurarea sănătății și securității angajaților și a vizitatorilor la punctele de lucru).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *