Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Un nou proiect al companiei LIFE IS HARD: 24Auction.ro, platforma B2B de licitatii pentru lichidarea rapida a stocurilor de marfa

Compania Life Is Hard S.A., dezvoltator de solutii software pentru gestionarea afacerilor, anunta startul proiectului 24Auction.ro – o platforma de licitatii online care va ajuta companiile sa isi reduca pierderile si sa lichideze rapid capetele de stoc sau stocurile foarte perisabile, prin vanzare sau donatii. Portalul web 24Auction.ro are adresabilitate B2B, iar dezvoltarea sa beneficiaza de finantare europeana.

In Romania si nu numai, foarte multe companii pierd sume importante de bani pentru ca de multe ori se gasesc in situatia in care nu pot sa-si valorifice rapid stocurile – mai ales cele perisabile – iar marfa ajunge in final sa fie distrusa.

De cele mai multe ori, firmele sunt dispuse sa-si lichideze aceste stocuri chiar si la preturi care sa le permita o recuperare cel putin partiala a pierderilor, insa nu au la dispozitie o solutie de conectare rapida cu clientii interesati sa faca astfel de achizitii.

Erik Barna, CEO, LIH

“24Auction.ro va aduce companiilor un beneficiu important: va pune impreuna cererea cu oferta, intr-un singur loc, pe verticale ale sectoarelor din economie. Cei interesati de “chilipiruri” vor sti unde sa le caute, iar cei care vor sa isi minimizeze pierderile vor avea o unealta prin care sa vanda marfa din stoc”, mentioneaza Erik Barna, CEO-ul companiei Life Is Hard S.A.

Toate operatiunile se vor desfasura exclusiv online, iar portalul va oferi utilizatorilor mai multe mecanisme de licitatie cum ar fi modelul Olandez, Ungar, Francez (Mise en Vente), blind auction etc.

De asemenea, platforma va permite si donarea de produse, ca varianta de lichidare a stocurilor detinute de companii.

Portalul va fi dezvoltat in decurs de 18 luni, incepand cu data de 02.08.2017 si beneficiaza de o finantare Europeana prin Programul Operational de Competitivitate.

Valoarea totala a contractului este de 1.905.884, 98 LEI, dupa cum urmeaza:

Valoare Totala

Valoare totala eligibila

Valoare eligibila nereambursabila din FEDR

Valoare eligibila nerambursabila din bugetul national

Valoarea cofinantarii eligibile a Beneficiarului

Valoarea neeligibila inclusiv TVA

1.905.884,98

1.761.272,96

998.501,30

176.206,11

586.565,55

144.612,02

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *