free download 78 travel guides written by experts

Un nou produs Saxo Bank: CFD pentru titluri guvernamentale

Saxo Bank, specialistul în tranzacționări online multi-asset și investiții, a adăugat la portofoliul său CFD1 pe titluri guvernamentale. Noul produs este deja disponibil pe platformele SaxoTrader, SaxoWebTrader, SmartMobileTrader și SaxoTrader App, și include OAT (Franța), BTP (Italia), Bund (Germania), Bobl (Germania) și Schatz (Germania).

Noua ofertă va permite clienților retail să investească în mod direct în datoria statelor europene în termeni mult mai buni, comparând cu cei de pe piețele futures. Acești termeni includ cerințe mai flexibile (praguri mai mici) de margine, permit cantități mai reduse de tranzacționare și valori tick mai mici, odată cu 0 costuri de finanțare, 0 taxe de schimb,  0 comisioane minime. CFD pe titluri guvernamentale creează, de asemenea, condiții investitorilor retail să-și tranzacționeze asseturile cu un control mult mai bun al expunerii și marginii de risc.

Didier Abbato, Product Manager, Multi-Asset CFDs and Cash Products la Saxo Bank, declară:

“CFD-urile pe titluri oferă o modalitate eficientă de cost pentru investitorii care vor să tranzacționeze riscul politic și incertitudinea din Eurozonă, elemente care au început să umbrească piețele financiare. Până acum, aceste produse au fost disponibile pentru tranzacționare numai instituțiilor. Adăugând această clasă de asseturi platformei noastre de retail, investitorii pot avea acces la un produs foarte dorit care a fost, până acum, inaccesibil.”

CFD pe titluri guvernamentale este disponibil clienților Saxo Bank A/S, Saxo Banque și Saxo Capital Markets UK.

1
În traducere, Contracte pe Diferență – pierderile sau câștigurile sunt reglate în cash.

Bucuresti, 05.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *