free download 78 travel guides written by experts

Un nou produs pentru sănătatea inimii lansat de către Herbalife în Europa

• 54% dintre europeni au colesterolul mărit.
• “Beta heart®” ajută la scăderea sau menținerea nivelului de colesterol*.

Herbalife, o companie globală din domeniul nutriției, a anunțat astăzi lansarea Beta heart®, un nou produs conceput pentru a ajuta la scăderea sau menținerea optimă a nivelului de colesterol din sânge.*


În contextul în care bolile cardio-vasculare reprezintă principala cauză a mortalității la nivel mondial, afectând peste 300.000.000 de europeni și provocând 4,5% din cifra totală a deceselor din întreaga lume (conform Organizației Mondiale a Sănătății**), Beta heart® a fost conceput astfel încât să susțină sănătatea inimii*.

“Noul produs, care este disponibil din această toamnă şi în România, se bazează pe unul dintre cele mai recente progrese înregistrate în domeniul științelor nutriţiei și le oferă clienților echilibru nutriţional care contribuie semnificativ la sănătatea inimii,” a declarat Edi Heinrich, Senior Vice President & Managing Director pentru EMEA, Herbalife.

E în puterea ta să ai o inimă sănătoasă!

Pe 29 septembrie se sărbătoreşte Ziua Mondială a Inimii iar tema de anul acesta promovează importanţa conştientizării prin sloganul: E în puterea ta să ai o inimă sănătoasă!. “În acest context, lansarea Beta heart exemplifică cel mai bine faptul că fiecare dintre noi are control asupra sănătăţii inimii sale, prin gestionarea eficientă a nivelului de colesterol” a mai declarat oficialul Herbalife.

Produsul conține ingredientul cheie OatWellTM, beta-glucan de ovăz. S-a demonstrat că beta-glucanul de ovăz reduce sau menține nivelul colesterolului din sânge. Colesterolul mărit este un factor de risc în dezvoltarea bolilor coronariene. Efectul beta-glucanului asupra colesterolului din sânge a fost demonstrat în cadrul a peste 55 de teste clinice.

Beta heart® a fost lansat în premieră la începutul acestei săptămâni, în cadrul unui eveniment european pentru membrii Herbalife din Praga. Beta heart® este disponibil exclusiv prin rețeaua de membri independenți ai companiei.

* S-a demonstrat că beta-glucanul de ovăz reduce nivelul colesterolului din sânge. Colesterolul mărit este un factor de risc în dezvoltarea bolilor coronariene. Beta-glucanul contribuie la menținerea unui nivel normal al colesterolului din sânge.
** Organizația Mondială a Sănătății, //www.who.int/gho/ncd/risk_factors/cholesterol_text/en/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *