Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Un nou premiu pentru Romania:

Clujenii de la LIFE IS HARD câștigă la uropean IT&Software Excellence Awards 2015

Cea mai bună soluție de Relationship Management (ERP/CRM) la nivel pan-european este considerată în 2015, platforma 24Routier, dezvoltată de compania românească LIFE IS HARD, membră a Grupului clujean Active Power Solutions, condus de antreprenorul Cătălin Chiș.

Titlul i-a fost acordat recent la Londra, după o competiție foarte strânsă cu jucători de top din industria europeană de software, în cadrul European IT&Software Excellence Awards 2015, unde anul acesta compania clujeană a fost singura companie finalistă respectiv premiată din România.

Trei nominalizări și un premiu de excelență în cadrul celei mai importante competiții europene din industria IT&Software au în prezent în portofoliu clujenii de la LIFE IS HARD.

După ce debutul din 2014 la European IT&Software Excellence Awards i-a adus direct în finala competiției, 2015 a însemnat nominalizarea la două secțiuni diferite și prezența pe podium cu aplicația 24Routier, alături de cele mai competitive soluții software din Europa.

“Acest premiu confirmă munca susținută depusă de echipa noastră de mai bine de 10 ani și ne aduce mai aproape de obiectivul pe care ni l-am propus: acela de a fi cel mai important furnizor de soluții IT pentru IMM-uri, indiferent de domeniul în care activează acestea” , declară Erik Barna, CEO al LIFE IS HARD.

Cea mai complexă și completă implementare a 24Routier, soluția câștigătoare recent la Londra, s-a realizat în cursul anului trecut, la compania de transport Tabita Tour, membră a grupului de firme Filadelfia Group, asigurând o bună funcționare a flotelor și managamentul relației cu clienții pentru un număr de peste 80 de mașini cu curse interne și internaționale.

La câteva zile după premierea LIFE IS HARD, clientul său Tabita Tour a câștigat 3 premii în România, în cadrul Galei Premiilor de Transport Pasageri de la Târgu Mures. În cadrul acestei Gale, companiei Tabita Tour i-a fost acordat marele premiu, fiind considerată Transportatorul Anului 2015, și a obținut totodată și premiile pentru “Siguranță Rutieră”, respectiv “Stabilitate Financiară și IT“.

“Industria europeană de IT trebuie să se simtă mândră de ceea ce oferă clienților în aceste vremuri de mari schimbări în ceea ce privește tehnologia pe care o au la dispoziție și nivelul de performanță al soluțiilor dezvoltate”, a apreciat John Garratt, Presedintele juriului sectiunii Relationship Management ERP/CRM din cadrul European Excellence Awards 2015.

24Routier este o soluție de referință pentru managementul activității de transport rutier de persoane pe rute naționale și internaționale, putând fi accesată cu ușurintă de pe smartphone și/sau tabletă, pentru a avea acces în timp real la informațiile de transport necesare.

Aplicatia este modulară și permite analiza și interpretarea inteligentă a datelor, de la emiterea de bilete, până la supraveghere video și monitorizarea orelor de îmbarcare, a abaterilor de traseu și emiterea online de bilete si eticketing.

Despre European IT&Software Excellence Awards

Inovația și impactul semnificativ în business sunt cele două atribute principale pe care le premiază European IT&Software Excellence Awards (//www.iteawards.com/), una dintre cele mai prestigioase competiții pan-europene ale industriei, la care LIFE IS HARD a participat pentru prima dată în 2014 – participare care i-a adus și prima nominalizare în finală.

Editia 2015 a atras peste 180 de aplicații software din întreaga Europa, dezvoltate de către companii de top din toate țările membre.

Despre LIFE IS HARD

Cu 10 ani experiență în dezvoltarea de aplicații pentru piața B2B si 5 ani de creștere accelerată a cifrei de afaceri, în octombrie 2014, LIFE IS HARD a intrat în topul Deloitte CE Technology Fast 50, clasament care a adus anul trecut România pe locul 3 în clasamentul celor mai dinamice țări din regiune si pe pozitia 362 in Top Deloitte FAST 500 EMEA (include Europa, Middle East And Africa).

În 2014, compania – numită până atunci KL Software – a decis să treacă printr-un proces de rebrading care să pună mai bine în evidență mesajul și beneficiul pe care produsele sale le oferă clienților: LIFE IS HARD. We make life easier by using technology as our tool. WORK SOFT.

Activitatea echipei LIFE IS HARD este concentrată pe a dezvolta soluții B2B optimizare a proceselor de business, de reducere a costurilor operaționale, de optimizare a proceselor de vânzare, ceea ce i-a adus o creștere anuală de 40-50% a cifrei de afaceri.

LIFE IS HARD are sedii la Cluj și la Bucuresti și face parte din grupul de companii Active Power Solutions (APS), condus de omul de afaceri clujean Cătălin Chiș.

Bucuresti, 06.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *