Shadow

Un nou premiu Grammy pentru vocalistul american Gregory Porter

Gregory Porter, vocalistul american care va concerta la Jazz Night Out în aprilie este proaspăt câștigător al celui de-al doilea premiu Grammy din carieră, de data aceasta pentru cel mai recent album al său, Take Me to the Alley, nominalizat la categoria Best Jazz Vocal Album. Continuați să răspândiți iubirea, a transmis artistul fanilor săi la aflarea veștii.

Pe 24 aprilie la Sala Palatului, Gregory Porter va prezenta publicului  albumul Take Me to the Alley cu ocazia primului său concert în România. Înregistrat la prestigioasa Casă de Discuri Blue Note Records, Take Me to the Alley este al patrulea album al americanului, o colecție de piese introspective și pline de sinceritate care, potrivit criticii dau dependență de la prima audiție.


Născut în 1971 în Statele Unite, Porter a devenit muzician profesionist la vârsta de 40 de ani, urmându-i astfel sfatul mamei sale, cea care a fost o influență majoră în viața sa.

După o perioadă de concerte în cluburile de jazz din Harlem, muzicianul înregistrează albumele Water și Be Good, aprecierea internațională venind odată cu lansarea discului Liquid Spirit în 2103, disc care a intrat în Top Ten UK Charts cu vânzări de peste 100.000 de exemplare.

Gregory Porter este constant invitat  la  marile festivaluri de jazz ca Montreux, North Sea Jazz, Jazz A Vienne, Copenhagen Jazz Festival,  palmaresul său numărînd două Grammy pentru Best Jazz Vocal Album, două Jazz FM Awards, dar și titlul de Male Singer of the Year acordat de Journalists Association Jazz Awards în 2014.

Pe 24 aprilie la Sala Palatului, Gregory Porter va susține primul său concert în România, în cadrul seriei de concerte Jazz Night Out organizate de Twin Arts.

Biletele la acest concert costă 120, 150, 180, 220, 260 de lei în funcție de categorie și se găsesc în rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturesti şi Humanitas, CinemaPro), online pe www.eventim.ro, dar și la casieria Sălii Palatului.

Detalii pe www.twinarts.ro şi paginile de Facebook Jazz Night Out și Twin Arts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *