metalshow

Fidelity Asia Bank (Fab) și Saxo Bank anunță un nou parteneriat „white label”

Fidelity Asia Bank (Fab), o reprezentanță off-shore foarte bine consolidată și în rapidă creștere a Fidelity Bank Ghana, și Saxo Bank, specialistul online în investiții și tranzacționare multi-asset, anunță astăzi un parteneriat white label.

Prin acest parteneriat, Fab folosește sofisticata platformă de tranzacționare a Saxo pentru a lansa FabTraderGo, o platformă de tranzacționare multi-asset ce va oferi o experiență de tranzacționare fără cusur pentru investitorii Fab. FabTraderGo este accesibilă pe toate platformele mobile și desktop și oferă funcționalitate pe toată durata ciclului de tranzacționare – de la pre-tranzacționare la execuție și servicii post-tranzacționare pentru ETFuri, rezerve de numerar, CFDuri, futures, Options și FX. Cu o prezență bine stabilită atât în Africa, cât și în Asia, Fab se ocupă de extinderea companiei în aceste zone geografice.

K Duker, CEO-ul Fab, a declarat: “Acest parteneriat reprezintă ultima fază a recentei noastre extinderi, iar Saxo este un partener natural pentru noi datorită puternicei oferte multi-asset. Ambiția noastră este, de asemenea, de a ne întări oferta către investitorii pe termen lung prin parteneriatul cu Saxo Bank.”

Matteo Cassina, Director global de Vânzări la Saxo Bank, a adăugat: “Fab este cel mai recent partener white label ce beneficiază de 20 de ani de inovație și experiență în infrastructura de tranzacționare ce le va permite să personalizeze experiența clienților și să creeze noi surse de venit. Fab este pregătit să atingă un potențial de creștere atât în Asia, cât și în Africa, nu doar prin oferta completă de tranzacționare multi-asset, ci și prin ambiția de a susține această ofertă în fața investitorilor pe termen lung folosind serviciile și instrumentele noastre de gestionare a portofoliului.”

FabTraderGo este o platformă de tranzacționare completă și integrată în totalitate ce permite investitorilor să-și administreze portofoliile folosind un singur cont de pe orice terminal în orice moment, zi sau loc. Platforma echipează traderii cu abilitatea de a profita de oportunitățile de tranzacționare din mers, permițându-le să:
• Plaseze ordine și să monitorizeze poziții de oriunde
• Să tranzacționeze din lista de observare, folosind tichetul dedicat de tranzacție sau direct din grafic în timp real
• Să folosească analiza tehnică și comentariile cu doar câteva clickuri cu noul pachet de realizare a graficelor
• Să primească confirmări de tranzacție prin notificări instant trimise direct pe smartphone
• Să personalizeze lista de observare pentru a urmări instrumentele care contează cel mai mult

Cu FabTraderGo, traderii se pot bucura de nenumărate oportunități fără complexitate.

Pentru mai multe informații despre FabTraderGo sau Fab, intrați pe www.fabbanking.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *