metalshow

Un nou numar JOY

Joy este revista de lifestyle care se adresează tinerelor femei interesate de dezvoltare personală, frumuseţe, modă şi un stil de viaţă modern, o revistă pozitivă, optimistă, care creează apetit prin articolele propuse, prin culori, layout si fotografii, constituindu-se într-o sursă de distracţie şi relaxare.

Publicul ţintă al revistei îl constituie tinerele femei cu vârste cuprinse între 18 şi 39 ani, active, cu rezidenţă urbană (în special din marile oraşe şi Bucureşti), absolvente de liceu şi universitate, cu venituri peste medie.

Cititoarea Joy este femeia care vrea să fie la curent cu ce este nou, la modă şi sexy, de la stilul în care se imbracă şi se machiază până la cel în care îşi petrece timpul liber. Ea ştie exact ce îşi doreşte şi cum sa-şi atingă obiectivele.

Revista Joy este publicată în România de Edipresse AS România, un parteneriat între Grupul Edipresse şi Axel Springer AG, cu 60% respectiv 40% din acţiuni. Compania editează în prezent revistele: Avantaje, ELLE, ELLE Man, ELLE Mariaj, ELLE Decoration, Viva!, Psychologies, Popcorn, Look!, Joy, Baby, Autobild, Lucru de mână, Povestea mea, Intamplari Adevarate şi Poveşti de viaţă.

Bucuresti, 07.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *