free download 78 travel guides written by experts

Un nou membru se alatura juriului „Te cunosc de undeva!”

Pepe faţă în faţă cu sosia lui

Sâmbăta aceasta, juriului Te cunosc de undeva! i se alătură un nou membru. Pepe vine la cel mai nou transforming show în calitate de invitat special şi jurat. Artistul va avea ocazia nu doar să evalueze prestaţiile concurenţilor, ci şi să stea faţă în faţă cu sosia sa.

Fiecare ediţie Te cunosc de undeva! le aduce telespectatorilor surprize una şi una. Dacă în prima ediţie juriul a intrat şi el în pielea unor persoanje celebre din lumea muzicii, iar în cea de-a doua Cosmin Seleşi a făcut show cântând piesa I’m Just a Gigolo, sâmbătă, un nou membru vine în juriul Te cunosc de undeva!

Pepe îşi va spune părerea în ceea ce priveşte prestaţiile concurenţilor şi, cu siguranţă, cel mai greu îi va fi să o evalueze pe Maria Buză cea care va trebui să îl interpreteze chiar pe el. Situaţia din ediţia din această săptămână este cu atât mai interesantă cu cât şi Julia Jianu va trebui să o imite pe jurata Andreea Bălan.

Cum vor face concurenţii faţă provocărilor şi cum se va descurca Pepe în ipostaza de jurat, telespectatorii vor afla urmărind Te cunosc de undeva!, sâmbătă, de la 20.20, la Antena 1.

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză și Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenti luptă în fiecare editie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală, editie în care publicul va decide cine merită să câștige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului sunt Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 29.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *