free download 78 travel guides written by experts

Un nou magazin ECCO outlet se deschide la Targu Mures

Retailerul danez de incaltaminte si accesorii ECCO va deschide cel de-al 19-lea magazin al sau, la Targu Mures, in data de 25 septembrie 2014.

Noul magazin ECCO outlet va fi situat in Promenada Mall Targu Mures si va completa reteaua ECCO Romania cu cel de-al 19-lea magazin, dupa cele doua deschise recent in Bucuresti, in Plaza Romania si Bucuresti Mall.

Avand o suprafata de 72 mp, noul outlet ECCO va pune la dispozitia clientilor din Targu Mures atat produse din colectiile anterioare, cat si produse din sezonul toamna/ iarna 2014 – incaltaminte pentru femei, barbati si copii, precum si genti, curele si alte accesorii.

Produsele ECCO respecta standardele de calitate si confort si aduc in prim plan designul scandinav, inovatia si autenticitatea, iar colectia ECCO pentru toamna 2014 este special dedicata persoanelor active care isi doresc incaltaminte calduroasa, dar totodata confortabila si in ton cu tendintele modei.

La deschiderea magazinului ECCO din Promenada Mall Targu Mures, clientii vor fi intampinati cu reduceri de pana la 70% din pretul initial.

In aceasta toamna, ECCO aniverseaza un deceniu de existenta in Romania, ocazie cu care se va deschide si cel de al 20-lea magazin ECCO, la Sibiu.

Bucuresti, 22.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *