metalshow

Un nou magazin DOMO isi asteapta clientii in coplexul Real

Maine, DOMO deschide în Bucuresti un nou magazin, menit sã vinã în întampinarea nevoilor consumatorilor cu oferte spectaculoase şi preţuri excepţionale.  Situal pe Calea Vitan, in complexul Real, magazinul are o suprafata comerciala de 1400 mp si expune spre vanzare o gama de  3000 produse electronice, electrocasnice, IT&C si Multimedia.
Compania DOMO îşi menţine principalele obiective şi ţinteşte atât componenta raţionalã a consumatorilor, pledând pentru cele mai bune preţuri din oraş, cât şi cea emoţionalã, oferind serviciile, atmosfera şi facilitãţile unui retail modern.

Asa cum consumatorii fideli deja s-au obisnuit, si acest nou magazin DOMO comunicã accesibilitate şi convenienţã, oferã o experienţã  pozitivã de cumpãrare, originalitate, vitalitate şi un plãcut sentiment de „acasã”. Toate acestea susţin autoritatea brandului DOMO în categoria de electronice, electrocasnice şi IT&C şi construieşte o relaţionare pe termen lung cu consumatorii. 

Din oferta de deschidere a noului magazin, clientii pot opta pentru:
LCD Funai, cu diagonala de 68 cm, la numai 1399 lei
Notebook Acer, la numai 1999 lei
Pachet format din masina de spalat Indesit si TV la numai 999 lei

Oferta de finantare, valabila in prima saptamana de la deschidere permite achizitionarea de produse in 12 rate egale, fara costuri de creditare, pentru posesorii de card Estima Finance.

DOMO este dupã cifra de afaceri al doilea retailer specializat în electrocasnice, electronice si IT&C, cu o reţea naţionalã formatã din 119 magazine ce însumeazã peste 50.000 de metri pãtraţi, 1350 angajaţi si vanzari de 125 milioane Euro in primele 9 luni din 2007, in crestere cu 59% fata de perioada similara a lui 2006.

Bucuresti, 25.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *