free download 78 travel guides written by experts

Un nou Magazin Certificat LEGO® în Park Lake Bucureşti

Cel de-al şaptelea magazin Certificat LEGO® din România s-a deschis odată cu centrul comercial Park Lake din Bucureşti. În cadrul noului mall, s-a inaugurat cel mai nou Magazin Certificat LEGO unde sunt invitaţi la joacă copiii de orice vârstă.

Este vorba despre un magazin nou dedicat în totalitate brandului LEGO, care se adaugă celorlalte şase deschise până în prezent în Bucureşti (AFI Palace Cotroceni, Promenada Mall, MEGA Mall), Ploieşti (AFI Palace), Cluj (Polus City Center) şi Constanţa (City Park). Aşadar, şapte magazine pentru milioanele de copii din România iubitori ai jucăriilor LEGO!


”Ne bucurăm să putem deschide încă un spaţiu dedicat fanilor LEGO, care să susţină idealul brandului, şi anume creativitatea prin joacă.” spune dl. Narcis Moraru, Retail Manager DACO Invest, firmă ce deţine Magazinele Certificate LEGO din Constanța (City Park Mall), Ploieşti (AFI Palace) şi București (AFI Palace Cotroceni şi Park Lake).

Pasionaţii LEGO pot descoperi în noul magazin şi Pick & Build Wall, locul de unde îşi pot alege cărămizile şi elementele dorite, în multe forme şi culori, în cantitatea dorită. Sortimentația de piese LEGO se înnoiește constant, astfel încât pasionaţii de construcţii îşi pot folosi propria imaginaţie pentru a crea construcții noi de fiecare dată când vizitează magazinul.

Dar magazinul LEGO este mai mult decât un simplu magazin de jucării. Este chiar un mic centru de distracție unde copiii pot construi liber, pot interacționa cu modelele 3D supradimensionate și își pot crea propria minifigurină personalizată.

Magazinele Certificate LEGO dețin cea mai mare gamă de produse LEGO din țară, însumând peste 500 de tipuri de seturi de construcție tematice perfecte pentru copiii de la 1½ – 99ani, dar și seturi de construcție LEGO de mai mare complexitate, cum ar fi Architecture și Mindstorms. După cum ne-am obișnuit, și în acest magazin vom regăsi produse exclusive, printre care seturi de construcție și produse personalizate cu logo-ul brandului: brelocuri, căni, soluţii de organizare, accesorii pentru birou şi multe altele.

Printre surprizele pregătite pentru deschidere se numără 1000 de cadouri LEGO acordate primilor 1000 cumpărători, dar şi oferte de preț atractive la o selecție mare de seturi de construcție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *