free download 78 travel guides written by experts

Un nou hit marca Radio Killer – “Kill The Lights”

Radio Killer revin cu single-ul “Kill the lights” si un videoclip plin de senzualitate, care ne provoca imaginatia. Piesa spune o poveste de dragoste nascuta pe ringul de dans, o poveste in care artistii au urmarit sa se regaseasca cat mai multi oameni.

"Iubirea joaca un rol foarte important in viata fiecaruia dintre noi, nu doar in viata unui artist si cu siguranta ne inspira pe toti. Kill the lights este o piesa speciala cu un mesaj interesant", a spus Lee.

Personajele principale in videoclip sunt frumoasa Lee si dansatorul Kotoy, care ne introduc, prin muzica si dans, intr-o poveste pasionala de iubire. La inceput, cei doi se regasesc la o petrecere, pe un ring de dans neincapator. Usor, lumea din jur incepe sa dispara, accentul cazand exclusiv pe legatura dintre protagonisti.

Radio Killer este un proiect HaHaHa Production care s-a impus de-a lungul timpului atat in tara cat si in afara granitelor printr-un sound fresh si electrizant, devenind primul proiect de DJ din Romania care s-a auzit la BBC Radio One cu single-ul "Lonely Heart". De-a lungul timpului cei doi componenti ai proiectului, Lee Heart si Paul Damixie, au performat pe scena alaturi de artisti consacrati ca Black Eyed Peas, Andy Fletcher (Depeche Mode), Echoman, Hybrid, Outwork, Camille Jones, NTFO sau ATB. Anul acesta, Radio Killer au mai lansat colaborarea „Living it up” cu Kaan Gülsoy si Kenan Doğulu.

“Kill the lights” este o coproductie HaHaHa Production si Roton.

Bucuresti, 17.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *