Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Un nou documentar despre cazul lui JonBenet Ramsey, mica regină a frumuseții, difuzat în premieră de CRIME + INVESTIGATION® la 20 de ani după moartea ei

La 20 de ani de la moartea micii regine a frumuseții JonBenet Ramsey, Crime + Investigation® difuzează în premieră un nou documentar care dezvăluie detaliile exclusive ale cazului – Uciderea lui JonBenet: adevărul dezvăluit. Documentarul va fi difuzat pe 25 decembrie, de la ora 22:00.


În dimineața zilei de 26 decembrie 1996, părinții John și Patsy Ramsey s-au trezit găsind o notă de răscumpărare a fiicei lor de 6 ani dispărută, JonBenet. Dar fetița a fost apoi găsită fără viață în subsolul casei părintești, bătută cu sălbăticie. În ciuda furtunilor mediatice, acuzațiilor la adresa familiei, mărturiilor false, teoriilor despre pătrunderi prin efracție și a numeroaselor audieri la tribunal, cazul a rămas nerezolvat timp de 20 de ani. Acum, Crime + Investigation® dezvăluie detalii în premieră ale cazului, incluzând interviul din 1998 în care Burke Ramsey descrie evenimentele așa cum le-a văzut el, mărturie preluată de Procuratură și nedifuzată niciodată către public, precum și o analiză din partea unui psiholog pediatru independet. Marcând 20 de ani de la tragicul eveniment, documentarul special include și primul interviu actual cu John Ramsey, care ne oferă o incursiune fără precedent în jurnalele sale din perioada crimei și în sufletul lui și al soției, Patsy Ramsey. Probe AND noi și șocante, prezentate în exclusivitate, aruncă o nouă lumină asupra posibililor făptași.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *