Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Un nou brand in magazinele You&Me: ceasurile ZZero

Ceasurile sunt la fel de vechi precum lumea… Şi măsoară bunul nostru cel mai de preţ – timpul. Sunt ceasuri celebre, care pot costa mai mult decât venitul tău pe un an, aşa cum sunt şi ceasuri anoste, care tind să-ţi omoare bucuria clipei ce vine. Căci ceasurile nu doar măsoară timpul, ci îi dau şi viaţă, ba – chiar mai mult – îi dau culoare. Toţi "ne petrecem timpul" într-un fel sau altul, dar unii ştim să ne şi bucurăm de el… Pentru aceasta, trebuie, în primul rând, în orice afacere sau în orice elan de bucurie, să marcăm corect momentul zero, momentul acela al începutului, momentul acela în care ne-am decis că vrem să avem succes şi vrem să o pornim pe un anume drum. Este exact ceea ce au înţeles să ne ofere creatorii ceasurilor ZZero, un nou brand prezent în magazinele You&Me.

Ceasurile ZZero reprezintă deja un brand renumit, un brand care a sărbătorit de curând 20 de ani de existenţă, dar a depăşit deja de mult un milion de exemplare vândute în întreaga Europa. Secretul? Să fii mereu cu un pas înaintea tendinţelor şi gustului celui pentru care creezi, nu doar un ceas, ci şi un simbol, ceasul ZZero, menit să dea sens momentului zero în tot ceea ce se decide el să întreprindă. Şi să nu i-l oferi oricum, ci la cel mai bun raport calitate-preţ, realizat cu dragoste şi cu atenţie pentru cel mai mic detaliu şi, mai ales, pentru eleganţa ce trebuie să-l inspire. Este motivul pentru care peste un milion de ceasuri ZZero sunt astăzi purtate de fanii acestui brand italian, indiferent că se duc la discotecă, la un bal sau la o competiţie sportivă. Ceasurile ZZero se realizează în nordul Italiei, în Monfalcone, într-o zonă în care arta şi tehnologia şi-au dat mâna parcă dinadins pentru a da timpului o nouă eleganţă.

Ceasurile ZZero sunt astăzi disponibile în şapte colecţii, pentru bărbaţi, pentru femei, ceasuri exclusiv mecanice, pentru cei împătimiţi de vechile tradiţii ale orologeriei, ceasuri exclusiv ceramice, pentru cei care vor să trăiască deja în viitor (pare o figură de stil, dar nu e, întregul ceas împreună cu brăţara sunt realizate din ceramică!), ceasuri cum nu aţi mai văzut, cu brăţări transparente, înnobilate cu picturi florale realizate manual, o colecţie de ceasuri lejere, pentru timpul liber… Şi, evident, nu avea cum să lipsească nici o colecţie dedicată iubitorilor de sport, cu un design "tehnologic" realizat parcă special pentru marii campioni. De altfel, ceasurile ZZero par a fi special concepute pentru marii campioni ai vieţii, pentru cei care vor să stabilească trendul şi momentul ZZero al zilei de mâine.

Pentru a cunoaşte aceste ceasuri care te fac să aştepţi cu totul altfel clipele ce vin, plin de încredere şi entuziasm într-un nou început, pentru a cunoaşte aceste bijuterii oferite la preţuri absolut decente, la cel mai bun raport calitate-preţ, menite să stabilească momentul zero al propriului tău succes de mâine, este suficient să faci o vizită în magazinele You&Me, căci aici – în afară de bijuteriile îndrăgite – găseşti acum şi o bijuterie a timpului, ceasurile ZZero. E momentul zero al celei mai importante achiziţii pe care o poţi face acum!

Bucuresti, 05.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *