free download 78 travel guides written by experts

Un nou an, un nou serial: dragostea, visele, pasiunea si frumusetea vin la Diva Universal,

cu noua telenovela “Camerista din Manhattan”, din 6 ianuarie 2014

Începutul anului 2014 aduce și un titlu nou la Diva Universal: Camerista din Manhattan, o telenovelă de succes, produsă în SUA și inspirată din filmul Camerista (Maid în Manhattan), din 2002, în care au jucat celebrii actori Jennifer Lopez și Ralph Fiennes. Noua telenovelă Camerista din Manhattan va avea premiera luni, 6 ianuarie, la ora 16.00, la Diva Universal. De luni până vineri, la aceeași oră, va fi difuzat câte un episod.

Maid in Manhattan este produsă în SUA, în limba spaniolă, filmată la Miami, New York City, Los Angeles și Mexico, având în distribuție actori apreciați și beneficiind de decoruri, costume și o echipă de cea mai bună calitate. Telenovela are 167 de episoade, care spun povestea tinerei și frumoasei Marisa Lujan (interpretată de Litzy).

Marisa Lujan a reuşit să-şi crească băiţelul, Lalo, în ciuda dificultăților și a unei vieți nu tocmai ușoare. Când lucrurile devin periculoase în orașul său natal din Mexic, Michoacan, pleacă în SUA cu fiul ei. După o perioadă petrecută în California, Marisa și Lalo se stabilesc la New York, unde ea se angajează cameristă la un hotel de lux din Manhattan. Aici îl întâlnește, ca oaspete al hotelului, pe Cristobal Parker (Eugenio Siller), care crede că Marisa este, la rândul ei, cazată aici, atunci când o vede îmbrăcată în hainele elegante ale unei cliente a hotelului. Ca și în pelicula Camerista (Maid in Manhattan), începe o frumoasă – dar sinuoasă – poveste de iubire, plină de emoții, sentimente puternice, îndoieli, algeri dificile, sacrificii și pasiune. Vom vedea, pe parcursul episoadelor, dacă povestea lor de dragoste va reuși să depăşească limitele impuse de avere şi privilegii.

Pe lângă cele două personaje centrale – Marisa și Cristobal – vom mai întâlni, în telenovela Camerista din Manhattan, și alte personaje puternice: Eduardo “Lalo” Mendoza Lujan (interpretat de Jorge Eduardo García) – fiul de zece ani al Marisei, care are o inteligență ieșită din comun, Sara Montero (Vanessa Villela) – o femeie bogată și ambițioasă, care este în stare de orice pentru a fi alături de Cristobal, Marcela Villa (Ana Sobero) – mama Marisei, Victor Mendoza (Paulo César Quevedo) – fostul soț al Marisei și mulți alții.

Distribuția:
Litzy – în rolul Marisei Luján Villa
Eugenio Siller – Cristóbal Parker Salas
Vanessa Villela – Sara Montero
Jorge Eduardo García – Eduardo ‘Lalo’ Mendoza Luján
Marisela González – Calixta Meléndez
Ana Sobero – Marcela Villa Vda. de Luján
Paulo César Quevedo – Víctor Mendoza
Tina Romero – Carmen Moreno ‘La Nana’
Liz Gallardo – Leticia ‘Lety’ Robles
Ismael La Rosa – Tadeo ‘Tito’ Falcón
Juan Pablo Llano – Bruno Rivera
Karen Sentíes – Amelia Salas de Parker
Fred Valle – Tyron ‘Ty’ Parker
Jorge Hernández – Estanislao Jaroselzky ‘El Polaco’

Regia:
Nicolás Di Blasi
Leonardo Galavis
Jaime Segura

Nu pierdeți, așadar, primul episod al telenovelei de succes Camerista din Manhattan, care va avea premiera luni, 6 ianuarie, la ora 16:00, numai la Diva Universal. Câte un episod va fi difuzat de luni până vineri, la aceeași oră.

Bucuresti, 09.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *