free download 78 travel guides written by experts

“Un Mos Sportiv” – Eveniment caritabil la Bucuresti Mall

Comunitatea sportivă Fitness Urban Bucureşti organizează în 12 – 14 decembrie 2014, începând cu ora 18:30, în incinta București Mall, un eveniment caritabil intitulat "Un Moş Sportiv", în parteneriat cu Poliţia Capitalei, Sindicatul Polițiștilor şi Vameşilor "PRO LEX" şi alţi reprezentanţi ai societăţii civile.

Beneficiarii proiectului sunt mai mulţi copii din centre de plasament şi familii defavorizate, care fac sport de performanţă, dar care nu îşi mai permit să continue antrenamentele.

Pugilistul VIOREL SIMION, multiplu campion naţional, medaliat european şi mondial la box, câştigător al titlului WBC International, precum şi BOGDAN şi CEZAR JURATONI, multipli campioni naţionali la box, medaliaţi la CM şi CE de box, dar şi personalităţi din lumea showbiz-ului, precum ADINA BUZATU, susţin această campanie şi vor fi prezenţi la evenimentul de la București Mall duminică, 14 decembrie.

Magia sărbătorilor de iarnă se va simţi şi în comunitatea Fitness Urban Bucureşti, care organizează evenimentul umanitar "Un Moş Sportiv" pentru a ajuta mai mulţi copii, sportivi de performanţă, în viața cărora soarta a adus, din păcate, mai degrabă suferinţă. Deocamdată, ei nu mai pot face performanţă pentru că le lipsesc lucruri banale: trening şi adidaşi.

Evenimentul sportiv-umanitar se va desfășura timp de trei zile la București Mall și va cuprinde demonstraţii de antrenament cu propria greutate făcute de instructori de la Asociația Fitness Urban București şi de la Asociația BootCamp România, simpozion de dezvoltare personală, stand-up comedy, concerte, concursuri şi o tombolă.

La începutul acestei luni, membrii comunităţii sportive şi prietenii lor s-au implicat activ în CAMPANIA DE DONARE DE SÂNGE organizată de Fitness Urban Bucureşti, la Centrul de Transfuzie Sanguină. Ei, alături de poliţiști, militari și asistente, au devenit voluntari şi au ajutat deopotrivă bolnavii și sportivii: au donat sânge pentru bolnavi, iar tichetele de masă le-au donat asociaţiei, pentru a fi, astfel, alături de sportivi.

Bucuresti, 11.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *