free download 78 travel guides written by experts

Un martisor aromat si plin de dragoste, semnat FARES

Primavara vine, an de an, cu zambetul primului ghiocel, cu imbratisarea calda a razelor de soare, cu bucuria de a iubi si de a fi iubit. Laboratoarele Fares Bio Vital, lider pe piata ceaiurilor din Romania, si-au facut deja un obicei din a ne intampina mereu cu noi surprize si… cu propriile lor declaratii de dragoste, fiind unul dintre putinele branduri ce au relatie cu adevarat speciala cu consumatorii, respectandu-i si bucurandu-i cu produse de calitate care mai de care mai pe gustul lor.

Anul acesta ne rasfata cu un nou ceai, “Sarbatoare de Primavara – Martisor”. Cu o compozitie gandita special, 100% natural, acest ceai, realizat in editie limitata, vine sa ne incante cu gustul lui vesel si luminos, ca o adevarata declaratie de dragoste.

Si, pentru ca bucuria sa fie deplina, sa depaseasca limitele inguste ale egoismului, 5% din productie este donata caselor de copii si de batrani, pentru ca primavara este a noastra, a tuturor. Si trebuie sa ne bucuram impreuna, cu totii, de ea! Acesta este indemnul cu care cei de la Fares intampina primii ghiocei ai acestui nou inceput de primavara.

Si, pentru ca orice Martisor adevarat, este insotit si de un ravas, fiecare cutie contine, in afara de cele 20 de pliculete de ceai cu snur, si o surpriza: o felicitare din partea profesionistilor plantelor de la Fares, care au pregatit pentru noi, cu atata dragoste, acest cadou inmiresmat de primavara. Mai mult, fiecare cutie contine si o floare cu seminte de flori de camp. Puse in apa si apoi in pamant, semintele vor incolti si ne vor aduce bucuria poienelor inmiresmate.

Prietenul adevarat il recunosti dintr-o privire, adevaratii profesionisti ai ceaiului ii recunosti dintr-o… sorbitura. Cauta ceaiul “Sarbatoare de Primavara – Martisor” si vei descoperi adevaratul tau prieten, profesionist si maestru al celor mai placute surprize.

Bucuresti, 26.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *