metalshow

„Un loc pentru masina ta”! la TVR Iasi si TVR 3

V-aţi putea imagina cum se parchează 20 de maşini pe un singur loc ? Puse una peste alta ar însemna un bloc de zece etaje făcut din autoturisme. Într-un oraş sufocat, cursa pentru a căuta un loc pentru maşina ta îţi mănâncă zeci de minute din viaţă , indiferent că te afli în centru sau locuieşti într-un cartier de la periferie. Parcările au devenit extrem de preţioase şi din ce în ce mai căutate. E realitatea de zi cu zi din Iaşi, capitală a Moldovei, important oraş de la graniţa Est-Europeană a României. Parcarea este coşmarul cotidian al conducătorilor auto. Fiecare încearcă să puna în aplicare o adevărată „strategie” în încercarea de a respecta regulile de circulaţie şi de evitare a neplăcerilor provocate de blocarea roţilor maşinilor parcate pe trotuar.

Mai există soluţii la această gravă problemă a orasului ? Iată întrebarea cheie a unei largi dezbateri pe care TVR Iaşi, împreună cu Ziarul de Iaşi şi Complexul Iulius Mall, o iniţiază începând de luni, 22 martie prin campania „Un loc pentru maşina mea”. Vă provocăm să găsim împreună soluţii: ingineri, economişti, arhitecţi, specialişti în mediu, jurnalişti, autorităţi etc. Vreme de patru săptămâni aşteptăm să ne spuneţi problemele şi soluţiile dumneavoastră la adresa de e-mail parcare@tvriasi.ro.

V-aţi săturat să mergeţi kilometri după un loc de parcare, v-aţi săturat să pierdeti ore întregi din viaţă căutând „Un loc pentru maşina ta”? Atunci urmăriţi TVR 3 şi TVR Iaşi! La Jurnalul Regional, de la ora 18.00, emisiunile „Stop cadru în cotidian” şi „Impact”, în fiecare miercuri, la ora 17.00 vom încerca să găsim soluţiile pentru noi, pentru oamenii oraşului şi pentru oaspeţii lor.

De luni, 22 martie, până pe 15 aprilie primeşte-ne în casa ta, să găsim împreună „Un loc pentru maşina ta”!

Bucuresti, 23.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *