free download 78 travel guides written by experts

Un junior roman a impresionat la finala Milan Junior Camp de la Milano

480 de copii din 42 de țări, 80 de antrenori, 28 de echipe împărțite în 2 categorii de vârstă, 11 – 14 ani și 7 – 10 ani, un total 1.700 de persoane și 2 zile de fotbal și bună dispoziție la Milano – acestea sunt coordonatele principale ale finalei Milan Junior Camp la care a luat parte și legendarul Franco Baresi.

Andrei Mihai CHIRIAC, un junior în vârstă de 8 ani, din Bucureşti, legitimat la clubul FC Sportul Studenţesc a fost unul dintre remarcaţii galei finale Milan Junior Camp ce a avut loc recent la Milano. Acesta a facut parte dintr-o echipă multinaţională de juniori din Europa şi Asia care a câştigat Turneul Intesa Sanpaolo Grup, categoria de vârstă 7 – 10 ani, după ce a învins în finală o echipă din America de Sud. Andrei Chiriac a fost unul dintre cei mai mici juniori dintre toţi cei 480 de copii, din 42 ţări, care au fost prezenţi la Milano şi a fost desemnat cel mai bun talent la grupa de vârstă 7 – 8 ani.

De altfel la pauza meciului de pe San Siro dintre AC Milan şi Catania, terminat cu 4 la 0 în favoarea gazdelor, întreaga delegaţie Milan Junior Camp a făcut un tur de stadion şi a salutat publicul, iar juniorul român a fost în fruntea plutonului de copii din toate colţurile lumii. Anul acesta Milan Junior Camp a avut loc în 154 de locaţii diferite din 42 de ţări şi a implicat 15.600 de copii care s-au bucurat de 285 de săptămâni de sport sub culorile rosso nero.

România a participat pentru a 3-a oară consecutiv la etapa finală Milan Junior Camp, primul proiect oficial al clubului AC Milan în România, ce este oferit de către Intesa Sanpaolo Bank, în parteneriat cu clubul FC Sportul Studenţesc. În România au luat parte la această manifestare sportivă la cele 3 ediţii de până acum peste 500 de copii, iar 5 dintre aceştia au ajuns, alături de familiile lor, şi la finala de la Milano.

Bucuresti, 23.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *