free download 78 travel guides written by experts

Un inger a cantat pe scena “KIDSing”

O fetita cu voce de inger a urcat pe scena “KIDSing”. Juriul si spectatorii au fost marcati inca de la inceput de aparitia ei diafana. Francesca Nicolescu are 11 ani, este din Onesti, adora sa cante piese din repertoriul Larei Fabian. Nu intamplator, la auditiile “KIDSing”, concurenta a ales sa interpreteze piesa “Je t’aime” a celebrei cantarete.

“E o piesa foarte dificila si trebuie sa transmita emotii puternice, nu e deloc simplu si am mari indoieli ca un copil poate transmite asa ceva…”, a spus Gabriel Cotabita inainte ca Francesca sa inceapa sa cante.

Juriul a ramas cu gura cascata la propriu, la auzul vocii micutei. In trupul subtire, se ascundea o forta neobisnuita.

“Cand Francesca a implinit un an, am pus pe tava anumite obiecte, cum se obisnuieste la taierea motului copilului. Eu imi doreaqm sa aleaga microfonul! Asa ca am cumparat special pentru asta un microfon roz ca sa o atraga si sa il aleaga. Ea a ales cheile, cardul si cand am vazut asta i-am pus eu microfonul in manuta. Cand s-a facut mai mare, am dus-o la lectii de canto si usor, usor treaba a devenit tot mai serioasa…”, a povestit mama fetitei.

Urmariti in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D, o noua editie “KIDSing” pentru a afla cum a reusit Francesca sa-l faca pe Gabriel Cotabita sa planga si care este povestea acestei micute cu voce de inger.

“KIDSing” este un format international de succes si unicul show din Romania dedicat exclusiv vocii copiilor. “KIDSing” aduce pe micul ecran atmosfera marilor concerte si emotia puternica a legaturilor dintre parinti si copii. Antonia, Wilmark si Gabriel Cotabita sunt juratii ”KIDSing”, iar show-ul e prezentat de actorul Dan Bordeianu si de Theo Rose, o tanara speranta a muzicii.

Bucuresti, 24.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *