free download 78 travel guides written by experts

Un Ibiza Ecomotive alb marcheaza piatra de hotar

Fabrica SEAT Martorell produce maşina cu nr. 6.000.000

Fabrica SEAT din Martorell a produs maşina nr. şase milioane. Maşina în cauză este o Ibiza Ecomotive albă, echipată cu un motor 1,4 TDI 80 hp, cea mai ecologică maşină (doar 99 g/km emisii de CO2) produsă de brand-ul spaniol de-a lungul întregii sale istorii. O adevarată realizare tehnologică, depaşind până şi cele mai ridicate standarde de emisii de dioxid de carbon ce vor fi implementate în viitorul apropiat.
Încă de la deschiderea oficială din 1993, fabrica de la Martorell şi-a îmbunătăţit în mod constant calitatea produselor. Proiectată iniţial să producă 1.500 de unităţi pe zi, momentan produce 2.000 de unităţi pe zi. În primii doi ani de funcţionare, doar două modele au ieşit de pe porţile fabricii – SEAT Ibiza si Córdoba; astăzi şapte modele diferite sunt produse pe trei platforme distincte, ceea ce face marca SEAT un pionier în cadrul grupului Volkswagen.

Wolfram Thomas, vicepreşedintele de producţie SEAT, şi-a felicitat angajaţii pentru efortul depus de echipă pentru a transforma această piatră de hotar în realitate; de asemenea şi-a exprimat hotărârea de a continua să muncescă din greu pentru a consolida fabrica din Martorell într-o “fabrică vizionară în materie de tehnologie, procese de producţie si protecţia mediului, una care să iasă în evidenţă pentru marea dedicare către personalul uman”.

Toate aceste inovaţii tehnologice şi de producţie au transformat instalaţiile fabricii într-un centru căruia i se acordă din ce în ce mai multă atenţie atât în sectorul intern cât şi în cel extern, aşa cum se poate vedea din numărul anual de peste 10.000 de vizitatori atât din ţară cât şi din străinătate.

În acest moment fabrica din Martorell produce toata gama de modele SEAT, excepţie făcând Alhambra, model care este produs la fabrica grupului Volkswagen din Portugalia.

Bucuresti, 3.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *