Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Un film despre viata de familie si viata in general: „Tinutul din mijlocul verii”

„E o casă de nebuni, dar e casa mea.” Câţi dintre voi nu aţi spus asta măcar o dată în viaţă, sau măcar o dată în proaspăt încheiata vacanţă de Sărbători?! Dacă răspunsul este „da”, vă identificaţi în mod sigur cu Barbara Weston, personajul interpretat de Julia Roberts în drama „Ţinutul din mijlocul verii” (August: Osage County), un film distribuit de Forum Film Romania, în regia lui John Wells și produs de George Clooney, pe care îl puteţi vedea pe marile ecrane începând cu 24 ianuarie.

Se spune că familia nu ţi-o poţi alege, este un dat cu care trebuie să înveţi să trăiești. Uneori te doboară, dar de cele mai multe ori tot familia este cea care te ridică, te susţine, te ajută. „Ţinutul din mijlocul verii” pune punctul pe „i” în această problemă cu care se confruntă fiecare dintre noi.

Cu o distribuţie remarcabilă (Meryl Streep, Julia Roberts, Benedict Cumberbatch, Ewan McGregor) și o poveste verosimilă, dulce-amară a unor surori care se reunesc într-o situaţie critică pentru familie, acest film te va pune pe gânduri, dar îţi va descreţi fruntea în același timp, amintindu-ţi că nu ești singurul care se confruntă cu o situaţie de familie în care suișurile și coborâșurile sunt la ordinea zilei. Filmul este ecranizarea piesei de teatru pentru care Tracy Letts a fost recompensat cu premiul Pulitzer în 2008.

Un argument în plus să nu-l ratezi: filmul se bucură deja de recunoaștere în breaslă. A obţinut două premii în cadrul Hollywood Film Festival: „Supporting actress of the year” pentru Julia Roberts și „Ensemble of the Year” pentru distribuţie, precum și distincţia „Spotlight Award” pentru Julia Roberts în cadrul Palm Springs International Film Festival.

De asemenea, prestaţia Juliei Roberts i-a adus acesteia încă 9 nominalizări la festivaluri de profil, dintre care enumerăm: Golden Globes, Broadcast Film Critics Association Awards, Phoenix Film Critics Society Awards.

Iar Meryl Streep se bucură și ea de 10 nominalizări la festivaluri de specialitate, printre care se numără Golden Globes, Chicago Film Critics Association Awards, San Francisco Film Critics Circle, Washington DC Area Film Critics Association Awards.

Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, Lionsgate, Weinstein, FilmNation şi alţi independenţi. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Bucuresti, 14.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *