free download 78 travel guides written by experts

Un eveniment de succes:

PRIMA CONFERINȚĂ NAȚIONALĂ a furnizorilor de formare profesională din România

– București, 21 Octombrie 2014, ora 10:00, Phoenicia Grand Hotel –

În data de 21 octombrie 2014, Asociaţia Patronală a Furnizorilor de Formare Profesională din România (APFFPR) a realizat cu succes Prima CONFERINŢĂ NAȚIONALĂ a furnizorilor de formare profesională din România, organizată în cadrul proiectului „CALITATE ÎNTR-O ECONOMIE BAZATĂ PE CUNOAŞTERE!”.

Conferinţa s-a remarcat prin prezența a 130 de participanți, reprezentanţi ai furnizorilor de formare profesională din toată ţara, reprezentanţi ai instituţiilor statului, ai unor organizații private, precum şi personalități.

Speakeri de notorietate, printre care Dnul Comisar european Leonard Orban, Dna Deputat Claudia Boghicevici, Dna Deputat Andreea Paul, Dna Magdalena Balica – Institutul de Științe ale Educației, Dnul Ilie Gheorghe – Vicepreședinte BNS, Dna Cristina Dugan – Director Executiv ÖSB Consulting GmbH Austria Sucursala România, au împărtășit audienței opinii și soluții privind calitatea în formarea profesională din România, integrarea acesteia în cadrul european, oportunităţile reale de dezvoltare a activității furnizorilor de formare profesională, relaționarea cu alte domenii (//calitate-in-formare.ro/pagini/_Conferinte/Speakeri_Conferinta_Nationala.html).

Tematica abordată – „CALITATE şi CUNOAŞTERE pentru dezvoltarea unei ECONOMII competitive în România!” – a generat dezbateri interesante și propuneri pentru rezolvarea unor probleme actuale, identificate de participanții la Conferință.

Astfel, evenimentul a creat cadrul ideal pentru dialogul între factorii interesați de promovarea și dezvoltarea conceptului de învaţare pe tot parcursul vieţii.

Un alt punct pe agenda conferinței a fost lansarea oficială a REŢELEI DE FORMARE PROFESIONALĂ, //retea.calitate-in-formare.ro/, o platformă uşor de accesat pentru adulţii care doresc să dobândească noi competenţe, precum şi pentru furnizorii de formare profesională care își pot prezenta ofertele de cursuri și alte informații utile.

Cu ocazia acestei lansări, APFFPR a premiat primii 10 furnizori de formare profesională care şi-au înregistrat datele în reţea, recunoscându-le, astfel, contribuția activă la promovarea conceptului de învățare pe tot parcursul vieții.

Activitățile CONFERINŢEI NAȚIONALE a furnizorilor de formare profesională din România vor contribui la realizarea obiectivelor proiectului „CALITATE ÎNTR-O ECONOMIE BAZATĂ PE CUNOAŞTERE!”, care se implementează în perioada Martie 2014 – Septembrie 2015 și a atras o finanţare europeană nerambursabilă în valoare totală de 3.463.292 lei.

Informaţii suplimentare pe site-ul proiectului www.calitateinformare.ro.

Bucuresti, 24.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *