free download 78 travel guides written by experts

Un drum in viata: Bucsani – intre Bucuresti si Europa!

Fundația Scheherazade împreună cu Fundaţia Estuar și Primăria Bucşani derulează proiectul: “Un drum în viaţă: Bucşani – între Bucureşti şi Europa!” – Servicii sociale pentru copii şi tineri din mediul rural din judeţul Giurgiu. Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Prin acest proiect dorim să reducem marginalizarea şi excluderea socială a copiilor și tinerilor din comună care provin din familii foarte sărace printr-un pachet generos de servicii sociale, educaţionale şi de sănătate.

Fundația Scheherazade împreună cu elevii voluntari de la Școala Americană din București organizează o expoziție de fotografie pe data de 27 aprilie. Evenimentul caritabil va avea loc la reședința ambasadorului Slovaciei, Excelența Sa, domnul Jan Gabor.

În cadrul evenimentului va avea loc și un concert de jazz susținut de voluntarii de la Școala Americană din București.

Prin evenimentul caritabil organizat luni, 27 aprilie, la reședința ambasadorului Slovaciei, din strada Vasile Lascăr 41-43, Fundaţia Scheherazade îşi propune să strângă fonduri pentru a le putea oferii condiții de trai mai bune copiilor din Bucșani prin intermediul donaţiilor şi a diverselor licitaţii.

Bucşani este o localitate din judeţul Giurgiu cu 6.500 de locuitori care trăiesc în sărăcie, în care sănătatea copiilor este grav afectată din cauza alimentaţiei nepotrivite şi care au condiţii minime de creştere, dezvoltare şi educaţie. Statisticile extrem de triste au susţinut iniţierea acestui proiect, în condiţiile în care doar 6% dintre familii au ca sursă de venit salariul, restul trăind din venitul minim garantat și alocaţii. Prin această acţiune dorim să reducem marginalizarea şi excluderea socială a copiilor şi tinerilor din comună care provin din familii foarte sărace printr-un pachet generos de servicii sociale, educaţionale şi de sănătate implicând permanent în decizii beneficiarii, precum şi comunitatea şi ne dorim să demontăm mentalitatea că oamenii săraci, fără educaţie nu au calităţi şi nu pot contribui la viaţa comunităţii.

Bucuresti, 27.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *