Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Un deceniu de Superbrands in România, apreciat la cel mai înalt nivel

BDR Associates primește Trofeul Onorific Business Review pentru 10 ani de promovare a reputaţiei şi excelenţei în branding, în piaţa locală

Agenţia de comunicare strategică şi relaţii publice BDR Associates a primit Trofeul Onorific, cea mai înaltă distincţie acordată pentru 10 ani de derulare a programelor Superbrands în România, prin care reputația companiilor şi a brand-urilor internationale și autohtone este pusă continuu în valoare, într-o manieră unică şi fără precedent, pentru piața locală. Trofeul a fost acordat de către prestigioasa publicaţie Business Review în cadrul Galei de Premiere ce a reunit elita comunităţii locale de afaceri, într-un eveniment desfăşurat la Bucureşti, la Radisson Blu Hotel, pe 27 februarie 2017.


Distincţia ce a urcat BDR Associates pe podium a fost decernată pentru programele Superbrands care au inițiat valorizarea culturii de branding și au contribuit covârșitor la instaurarea acesteia ca un factor reputațional decisiv, atât în poziționarea companiilor și a brandurilor pe piață, cât și în dezvoltarea afacerilor în România. Programele Superbrands omagiază în același timp profesioniștii în branding, fie ei brand manageri în companii sau comunicatori din industriile creative.

„Acum mai bine de 10 ani, aduceam Superbrands în România, într-un pionierat absolut. Am avut curajul asumării unui risc investițional într-o piață nouă, lansând o mare provocare către brandurile internaţionale şi nationale ce se impuseseră în mediul de afaceri sau în preferințele consumatorilor. Am continuat să ne luptăm în toţi aceşti ani pentru a impune reputaţia de brand ca fiind o valoare esențială şi să propunem o nouă abordare în celebrarea performanţei la nivel corporate şi antreprenorial. Este o onoare să fim apreciaţi la un nivel atât de înalt şi dedicăm cu respect acest Trofeu Onorific tuturor campionilor în branding, din țara noastră. Suntem fericiţi că, împreună am reuşit să oferim României un loc pe scena globală, alături de alte peste 80 de pieţe în care se derulează programele Superbrands, de peste 25 de ani“, a spus Cătălina Rousseau, Country Manager Superbrands România.

Cea mai recentă ediţie Supebrands a debutat în ianuarie 2017 cu faza de cercetare, ce a reunit peste 2000 de brand-uri de top la linia de start a acestei competiţii. Pentru prima dată în cei 10 ani de activitate, titlul de Supebrands 2017 va fi acordat atât brand-urilor B2C, cât şi celor din segmentul corporate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *