free download 78 travel guides written by experts

Un curcubeu in mijlocul Capitalei

Artistul Daniel Gontz si Chivas Regal au adus culoare în viaţa bucureştenilor, vopsind fântanile arteziene din centrul Capitalei

Începand de ieri, trecătorii care traversează Piaţa Unirii pot admira culorile neobişnuite pe care le-au dobandit fântanile, de la verde strălucitor, la roz, portocaliu, mov şi albastru.

Chivas Regal este un whisky care celebrează plăcerea de a trăi şi ce poate fi mai plăcut şi surprinzător decât un curcubeu apărut din senin în inima Bucureştiului …
“La început părea o idee trăsnită, dar apoi am zis – de ce nu? Oamenii au nevoie de lucruri plăcute, trebuie să descopere că se întâmplă tot felul de lucruri uimitoare în oraşul lor. Ne aşteptam la un feedback pozitiv, dar reacţiile spontane au întrecut orice aşteptări. Toată lumea se oprea să facă poze, maşinile trăgeau pe dreapta, fetele încruntate de la volan se transformau în chipuri zâmbitoare, a fost extraordinar… La un moment dat chiar ne-am temut să nu se blocheze circulaţia J”, declara Florin Maxim, Brand Manager Pernod Ricard.

Daniel Gontz a absolvit Academia de Arte Frumoase din Viena şi a avut mai multe expozitii foto la Bucureşti, Veneţia, Graz şi în capitala austriacă. Artistul este foarte activ pe Internet, unde a pus la cale un hotel şi o televiziune virtuale. Anul trecut a câştigat concursul pentru cel mai bun cuplu VJ – DJ din Romania, împreună cu Electric Brother, partenerul său de show-uri media.

“E uimitor cât de simplu poţi crea un punct de atracţie! Cu numai 100 de kg de colorant alimentar şi câteva ore de muncă, am transformat piaţa într-un curcubeu şi am adus bucurie în sufletele oamenilor. Toate materialele folosite sunt în concordanţă cu prevederile Ministerului Sănătăţii, nu pătează şi nu provoacă efecte secundare J. E posibil să creeze dependenţă, dar vom afla acest lucru peste o săptămână, în momentul când se va duce vopseaua!”, spune Gontz.

Bucuresti, 29.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *