free download 78 travel guides written by experts

Un cocktail de programe in august, la AXN

AXN – reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television International va difuza în luna august cel de-al 7-lea sezon al unui veritabil serial poliţist, The Shield – Lege şi fărădelege. Pentru cei pasionaţi de SF, Stargate: Atlantis vine cu cel de-al 4-lea sezon. Filmul Întoarcere La Laguna Albastră/Return to the blue lagoon combină romantismul cu aventura, în timp ce Îngerii Lui Charlie – În goana mare / Charlie’s Angels: Full Throttle – este o comedie plină de acţiune.

STARGATE: ATLANTIS – sezonul 4
Din 8 august, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 09:00, câte două episoade
Acum câteva milioane de ani exista o rasă căreia noi, oamenii, îi spunem Străbunii. Ei au creat o reţea de porţi stelare – un aparat special prin care se poate călători în diferite galaxii şi lumi. Mai târziu, Străbunii au plecat către o altă galaxie şi au luat cu ei un întreg oraş, numit Atlantis. O echipă internaţională de oameni de ştiinţă şi personal militar ce lucra în Antarctica pare să fi descoperit locul în care se află Atlantisul şi decid să trimită acolo o echipă nou formată. În cel de-al 4-lea sezon, echipa Atlantis se trezeşte pierdută în mijlocul unui spaţiu gol şi nu mai are mult până ce va rămâne fără energie. În alt episod, Sheppard găseşte un cristal ciudat. Nu ştie de ce, dar trebuie să-l atingă, ceea ce produce efecte ciudate asupra celorlalţi. Într-un alt episod, dr. McKay este într-un laborator de pe Atlantis, dar nu ştie nici unde este, nici cine este.

The Shield – Lege şi fărădelege – sezonul 7
Din 13 august, în fiecare joi, de la 23:00
Acest serial poliţist dur şi realist, care a câştigat două Globuri de Aur, mai multe Emmy-uri şi zeci de nominalizări, se desfăşoară la secţia de poliţie a unui district imaginar din L.A. În cadrul secţiei sunt câţiva poliţişti care folosesc metode proprii pentru a păstra intacte siguranţa străzilor şi propriile lor interese. În sezonul 7, relaţia dintre Vic (Michael Chiklis) şi Shane (Walton Goggins) continuă să se deterioreze, războiul dintre mexicani şi salvadorieni continuă iar Vic are un plan de asmuţire a armenilor împotriva mexicanilor. Mai târziu, Dutch (Jay Karnes) încearcă să-i obţină lui Danny (Catherine Dent) o slujbă de birou pentru a o proteja şi, spre sfârşitul serialului, Vic pierde mult… The Shield – Lege şi fărădelege nu respectă formula convenţională a serialului poliţist. Totul se desfăşoară într-o lume dură şi moral ambiguă în care linia dintre bine şi rău este trecută în fiecare zi.

Întoarcere la laguna albastră/ Return To The Blue Lagoon
Premiera: sâmbătă, 22 august, de la ora 23:00
Acest film romantic de aventuri spune povestea a doi copii naufragiaţi pe o insulă paradisiacă, tropicală din Pacificul de Sud. În epoca victoriană, Sarah Hargrave, o frumoasă văduvă, şi doi copii, Richard (Brian Krause) şi Lilli (Milla Jovovich), pleacă de pe vasul cu care călătoresc. Curând, ei se trezesc pe o insulă părăsită care se dovedeşte a fi chiar locul în care s-a născut băieţelul. Când copiii împlinesc 8 ani, Sarah moare. Cum Richard şi Lilli n-au nicio experienţă legată de lumea civilizată, ei trebuie să descopere singuri absolut tot. Pe măsură ce cresc şi se îndrăgostesc, cei doi vor avea de înfruntat schimbări fizice şi emoţionale surprinzătoare şi, deseori, dureroase. Într-o zi, un vas se opreşte pe insula lor şi se oferă să-i ducă acasă. Ce vor decide?

Îngerii lui Charlie – În goana mare/ Charlie’s Angels: Full Throttle
Premiera: sâmbătă, 29 august, de la 23:00
Îngerii – Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) şi Alex (Lucy Liu), trei frumuseţi sexy şi dure, se întorc pentru a se lupta cu un „înger căzut” (Demi Moore). De această dată, ele lucrează sub acoperire pentru a recupera două verighete dispărute în care se află informaţii secrete despre identităţile celor din programul FBI de protecţie a martorilor. Au murit, deja, 5 oameni, aşa că numai Îngerii pot da o mână de ajutor în această tragică situaţie. Aventura lor începe în îndepărtata Mongolie şi se termină numai după ce Dylan se va confrunta cu un secret întunecat din trecutul ei – un secret ce pune în pericol vieţile celor două prietene ale ei.

Bucuresti, 29.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *