metalshow

Un caz de eroare judiciara la „Sabbagh in actiune”

„Cazul batranului m-a indignat!”

In editiile trecute, la „Sabbagh in actiune”, jurnalistul prezenta cazul unui bătrân din Neamţ, condamnat la un an de închisoare fiindcă ar fi condus fără permis şi ar fi provocat un accident. Christian Sabbagh a reuşit să obţină proba incontestabilă ce sustine nevinovatia batranului.

Adevăratul făptaş se ascunde de obiectivele de filmat şi de jurnalişti, însă a fost înregistrat cu camera ascunsă in timp ce recunoaşte că el s-a aflat la volan în ziua accidentului. Nea Costică, bătrânul devenit ţap ispăşitor în ochii legii, îşi caută acum dreptatea la Avocatul Poporului.

„Am reusit sa probez ca acel om este vinovatul. Chiar si proprietara masinii despre care vorbim recunoaste ca nu i-a dat niciodata vehicului pe mana lui nea Costica. Bietul om a incasat anul de inchisoare pe nedrept. Iar motivul pentru care femeia  nu isi aminteste nimic este ca adevaratul faptas, aratat cu degetul de tot satul, este chiar cumnatul ei, care seama leit cu batranul condamnat pe nedrept. Am crezut in nevinovatia lui nea Costica inca de la primele vorbe pe care le-am schimbat cu el. Cazul batranului m-a indignat!”, a spus Christian Sabbagh.

Un caz de eroare judiciară, dovedit până la capăt, pe care îl puteti urmari în exclusivitate sâmbătă, de la 21:30, in emisiunea „Sabbagh în acţiune”, difuzata la Kanal D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *