Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Un barbat, numai sa fie

Gianna Schelotto
Editura ALL

Intr-o noua colectie dedicata tuturor femeilor, Linia Bleu, Editura All ne propune cateva titluri interesante. Primul pe care vi-l prezentam este "Un barbat, numai sa fie", un volum care are stranse cateva povesti de viata ale unor femei care nu si-au gasit, inca, persoana potrivita pentru ele, alaturi de care sa isi petreaca restul vietii.

Titlurile povestilor sunt sugestive: Trandafirii grobianului, Asedierea timidului, Rabdarea uratei, Asteptarea "Burlacei convinse", Ultimul care afla, si la fel, sugestive si mai ales pline de invataminte sunt si povestile in sine. Lucrarea este scrisa de o autoare care este psihoterapeut. Fiecare istorie are, la final, prezentata o analiza a Giannei Schelotto.

De ce ati citi aceasta carte? Pentru simplul motiv ca din aceste povesti incluse si din analizele oferite se pot invata multe. Lucrurile si solutiile se vad altfel atunci cand nu este vorba despre noi. Parerea unui specialist care analizeaza povesti de viata reale – de altfel autoarea are si rubrici in diverse ziare si reviste cunoscute – merita sa fie luata in calcul. Unii/Unele s-ar putea regasi partial sau total in unele povesti. Ar putea vedea unde au gresit si, mai ales, ar putea intelege ce ar putea face mai bine pe viitor.

"Domnisoare nemaritate, vaduve sau divortate, ele sunt deja foarte multe si demonstreaza zi de zi cum e posibil, in ciuda nesigurantei si complexitatii vremurilor in care traim, sa se simta persoane complete traind fara un barbat alaturi.
Dar exista unele, mult mai numeroase decat ne-am astepta, care percep lipsa unui barbat in viata lor ca pe o mutilare nefericita." (p 9)

Si, cumva, de-aici intrebarea: un barbat, numai sa fie? Mergand mai departe, alte nedumeriri se ridica: trebuie sa aiba orice femeie un barbat alaturi? Ce-ar fi bine sa accepte si ce nu?

O lucrare care poate deschide ochii multor persoane carora le e greu sa accepte adevarul uneori. O carte din care se poate invata si experiente de viata interesante prezentate si analizate.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *