free download 78 travel guides written by experts

Un altfel de pub in Bucuresti

S-a deschis Shakespeare Pub

După 17 ani dedicați avocaturii, Ariana Lăta a investit în zona de bar&club din România prin deschiderea unui pub “artsy” în centrul Bucureștiului, un local care își propune să reînvie arta – Shakespeare Pub.

Localul oferă o experiență completă: este locul unde poți asculta muzica rock, te poți bucura de serile de jazz și piano bar sau poți viziona o piesă de teatru.

Ideea unui pub unde arta, cultura și muzica sunt la ele acasă a apărut din dorința proprietarei, Ariana Lăta, de a crea un loc unde universul uitat al teatrului și al muzicii de odinioară este readus la viață, un local plin de personalitate care se diferențiază prin concept și design, cu afișe vechi, unele datând din 1965, alături de afișele spectacolelor care se joacă în prezent în locație, tablouri și caricaturi cu personaje din lumea teatrului.

Shakespeare Pub transpune experiența unică și echilibrul perfect al unui pub și club, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă, cu un decor „artsy” și vintage, o locație ideală atât pentru petreceri private cât și pentru evenimente speciale. Dincolo de atmosfera relaxată, de ospitalitatea barmanilor, de muzica live, de fiecare detaliu care spune o poveste, în tot localul există un amestec de nou și vechi, de muzică, artă și cultură.

“Peste tot în București și nu numai, oamenii vin în pub-uri și baruri pentru a se relaxa. Am creat o atmosferă relaxată și prietenoasă, un loc ideal unde clienții localului se pot detașa de agitația orașului. Este un loc gândit pentru a oferi o stare de bine. Shakespeare Pub este atât locul care mă reprezintă cât și efortul unui plan de investiții bine structurat care s-a bucurat până acum de un real succes. Promitem ca fiecare experiență trăită aici să fie una inedită”, declară Ariana Lăta, proprietara localului.

Shakespeare Pub s-a deschis oficial pe 14 octombrie 2014 în centrul Bucureștiului, pe strada Vasile Conta nr. 18. Acolo îi puteți vedea pe Anca Sigartău, Tavi Clonda, Tavi Colen, D-lema, Claudia Ciobanu și alții în show-uri live. Pub-ul vă așteaptă de luni până sâmbătă să descoperiți locul unde vă puteți bucura de artă, cultură și muzică într-o atmosferă prietenoasă. În ceea ce privește viața de noapte, pub-ul se transformă într-un night club deschis până la 5 dimineața, unde vă puteți bucura de petreceri și concerte live.

“Am cochetat cu dorința de a deschide un pub care păstrează și reînvie arta. Și cred că am reușit. Aș putea spune că ambiția a fost să realizez un local plin de personalitate care se diferențiază prin concept și design”, declară Ariana Lăta, proprietara Shakespeare Pub.

Bucuresti, 16.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *