free download 78 travel guides written by experts

Un alt fel de Head Hunting pe piata romaneasca

Human Value International si-a deschis de curand biroul in Romania intregind astfel portofoliul international al companiei. Experienta de peste un deceniu a pozitionat compania Human Value International drept una dintre cele mai performante din zona de Est a Europei in sectorul de executive search, audit organizational si strategii de realocare de personal. Birourile din Ungaria,Bulgaria, Serbia, Cipru si acum din Romania, ofera prin metodologia aplicata de specialisti in profiling si psihologi o alta abordare a practicilor de Executive Search, ceea ce face din Human Value International o companie care pana acum a avut o rata de performanta de 100% in recrutare.Viziunea companiei este centrata pe oferirea unor solutii performante clientilor aplicand o metodologie speciala in sistemul de selectie. Fiecare proiect este sustinut inca din faza incipienta de o atenta prospectare de piata. In etapa prospectarii, accentul se pune pe contexul in care isi desfasoara activitatea atat clientul cat si candidatul. Specialistii Human Value International calibreaza atent parametrii de cercetare, ajungand sa determine cu exactitate motivatiile profesionale si personale ale partilor implicate, candidat si client, oferind ambilor solutiile cele mai eficiente.

Parteneriatele incheiate pe termen lung cu companii de prestigiu internationale, arata ca abordarea pe care o are Human Value International este una eficienta si garantata.

“Piata romaneasca incepe sa fie una foarte performanta pe toate sectoarele de industrie.Tot mai multe companii aleg sa apeleze la specialisti care sa le creasca preformantele prin alegerea unui personal bine pregatit si eficient. Procedurile de selectie trebuie sa implice mai mult decat stangere unor CV-uri si aplicarea testelor de inteligenta. Pentru a ne ridica la nivelul asteptarilor partenerilor nostrii, examinam atent contextului in care urmeaza sa se desfasoare recrutarea. Avem o echipa de specialisti care pune accent pe cercetarea in prealabil a pietei si identificarea potentialului pentru clientii nostrii. Multa lume ne confunda cu o companie de Head Hunting. Noi suntem consultanti, parteneri ai clientilor, focalizati pe oferirea de consultanta la toate nivelele – de la gasirea celor mai potriviti candidati sau realocarea personalului in cadrul companiei, pana la oferirea de strategii de comunicare in cazul recrutarilor cu peste 10 de persoane sau auditarea organzatiilor.

Human Value International reprezinta pentru mine o provocarea de a obtine si in Romania performantele cu care Human Value International se mandreste peste hotare.Echipa pe care o conduc la biroul din Bucuresti , va continua aceasta serie de succese si sunt convinsa ca in scurt timp vom deveni un punct de referinta pe piata romaneasca,,.

Bucuresti, 13.10.2008
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *