free download 78 travel guides written by experts

Un adolescent român este pe primul loc mondial la un joc în realitate virtuală la THE VR CINEMA din Veranda Mall

Alexandru Tudor George, un adolescent în vârstă de 17 ani, a bătut scorul mondial la jocul în realitate virtuală Beat Saber, la THE VR CINEMA din Veranda Mall. Alexandru a obținut punctajul 486 245 la melodia Drake – My feelings, urmat pe locul al doilea de utilizatorul cu 475 505 de puncte.

În Beat Saber, unul dintre cele mai populare jocuri în VR, scopul jucătorului este să obțină un punctaj cât mai mare lovind cu acuratețe și putere cuburi care apar pe măsura și ritmul unei melodii selectate. Spre deosebire de alte jocuri, este foarte antrenant și arde la fel de multe calorii precum un joc de tenis.

Veranda Mall logo

Alexandru este elev în clasa a XI-a la Liceul Dimitrie Leonida la secția Tinichigiu Vopsitor Auto. ”Am început să joc Beat Saber la un prieten, chiar de pe 1 mai, de când a apărut jocul pe piață. Ceea ce mi-a placut este că jocul, interesant la început, continuă să devină din ce în ce mai captivant. Am un caracter competitiv, ceea ce m-a motivat să îmi îmbunătățesc performanța în joc. Am jucat timp de 150 de ore.” Pe lângă Beat Saber, Alexandru e pasionat de Pavlov VR Gorn.

The VR Cinema este unul dintre primele cinematografe cu tehnologie VR din lume, iar pe lângă filmele 360°, a lansat de curând zona de Playlab. Organizează frecvent competiții și asigură echipamentul tehnic atât în interiorul cât și exteriorul cinematografului, unde publicul are posibilitatea de a alege experiențele interactive pe care le doresc, precum a sta pe o scândură la etajul 80, a picta în 3D, a călători în toată lumea și a zbura în spațiu, sau a descoperi chimia ori biologia.

Pentru a sărbători victoria lui Alexandru, echipa cinematografului va organiza o petrecere pentru el și prietenii lui.

Rezervările se pot face aici și aici. Pentru informații suplimentare puteți accesa pagina de web thevrcinema.ro sau pagina de Facebook THE VR CINEMA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *