free download 78 travel guides written by experts

Umor spumos si personaje noi duminica aceasta intr-un nou sezon In puii mei

Vezi cum arată prezentatorul Radu Banciu în interpretarea lui Mihai Bendeac!

Duminica aceasta, de la 20.20, Mihai Bendeac revine la Antena 1 cu un nou sezon de comedie incendiară la “În puii mei”. Cele mai îndrăgite personaje se reîntorc pe micile ecrane, cu fel de fel de poveşti savuroase, iar lor li se alătură din această primăvară şi o serie de personaje noi. Unul dintre acestea este nimeni altul decât prezentatorul tv Radu Banciu, pe care Bendeac a ales să-l adauge portofoliului său vast de personaje şi să-l interpreteze într-un mod greu de egalat.

Prin noul personaj, cei de acasă vor descoperi, cu siguranţă, un nou tip de umor: umorul negru. În prima ediţie a emisiunii, Radu Banciu, interpretat de Mihai Bendeac, va fi invitat la un botez. Pesimist şi cu o viziune întunecată asupra lumii, Radu Banciu reuşeşte să strice chiar şi unul din cele mai fericite momente din viaţa unui om, botezul primului copil, scandalizându-şi vecinii şi cunostinţele.

Vezi cum va reuşi Mihai Bendeac să intre în pielea acestui personaj duminică, de la 20.20, la “În puii mei”. Tot în prima ediţie a showului, descoperă ce personaje noi va mai interpreta Mihai Bendeac în acest sezon!

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii inpuiimei.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/inpuiimei.antena1.

Bucuresti, 09.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *