free download 78 travel guides written by experts

Umor la cote maxime duminica la „In puii mei!”

Mihai Bendeac face senzaţie în rolul Margelatu’!

Mihai Bendeac nu încetează să-şi surprindă publicul! Noul sezon al supershowului a venit cu noi şi noi roluri pentru carismaticul actor, acesta oferind publicului personaje extrem de spumoase. Duminica aceasta nu va face excepţie, iar telespectatorii vor avea ocazia să-l reîntâlnească pe legendarul Mărgelatu’, de această dată în interpretarea savuroasă a lui Mihai Bendeac. Tensiunea urmăririlor, confruntările periculoase şi situaţiile limită nu vor lipsi din acest sketch, însă acţiunea va fi condimentată generos cu foarte mult umor marca “În puii mei”! Cum va reuşi Bendeac să intre în pielea cunoscutului personaj şi de ce aventuri de senzaţie va avea parte Mărgelatu’, rămâne de văzut duminică, de la 20.20, la “În puii mei”!

Tot în această ediţie a supershowului, telespectatorii îi vor revedea pe Momâie şi Gogâie care se hotărăsc sa ia lecţii de schi. Cei doi aduc voia-bună şi distracţia până pe pârtia de schi, aducându-l însă la exasperare pe un instructor experimentat.

Dacă Momâie şi Gogâie se relaxează la schi, Bujor si Nicuşor vor ajunge într-o cafenea pariziană, însă nu oricum, ci cu un plan bine pus la punct. Cei doi vor încerca să atraga femei sub pretextul că Bujor ar fi Justin Bieber!

Ce alte momente de senzaţie a mai pregătit Bendeac pentru telespectatorii Antena 1, rămâne de văzut duminică, de la 20.20, la “În puii mei”.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii inpuiimei.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/inpuiimei.antena1.

Bucuresti

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *