free download 78 travel guides written by experts

Umor de senzatie duminica la „In puii mei!”

Supershowul s-a clasat pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor!

Duminica aceasta, “În puii mei” le-a oferit din nou telespectatorilor momente savuroase de umor, invitaţi speciali, muzică, personaje noi şi multe alte surprize. Ediţia a fost găzduită de Freddie Mercury, interpretat de carismaticul Bendeac, cu ajutorul celebrei sale formaţii, Queen, iar cei de acasă s-au putut reîntâlni pe parcursul emisiunii cu personajele lor preferate. Supershowul s-a impus ieri lider de piaţă atât la nivelul targetului comercial al postului Antena 1, 15-54 urban, cât şi la nivelul publicului din mediu urban. În minutul de aur, 21:10, 1 064 000 de persoane din mediul urban urmăreau “În puii mei”, vârful de audienţă fiind de 10,1 % rating şi 19,4 % cotă de piaţă.

Astfel, la nivelul targetului all urban “În puii mei” s-a situat pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor, înregistrând un rating mediu de 7,3 procente şi o cotă de piaţă de 14,2%, pe locul secund clasându-se Pro Tv, cu un rating mediu de 4,6 procente şi 8,9 % share. Supershowul s-a impus lider de piaţă şi la nivelul targetului comercial al postului Antena 1, 15-54 urban, cu 7,1% rating şi 15,4 procente cotă de piaţă, fiind urmat de Pro TV care a înregistrat 5,4% rating şi 11,7% share.

În cadrul ediţiei de ieri, telespectatorii s-au reîntâlnit cu Dinescu by Bendeac într-o ipostază cât se poate de artistică şi creativă. Dinescu a pus în scenă “Lacul Lebedelor” cu singurii dansatori disponibili, bărbaţi. Banciu, interpretat tot de carismaticul Bendeac, nu putea lipsi din această ediţie, aşa că, imperturbabil ca de obicei, negativist si insensibil, prezentatorul a reuşit să revolte şi să insulte în stilul caracteristic nişte vecini îndoliaţi.

Săptămâna aceasta, cei de acasă au avut ocazia să-l vadă pe Mihai Bendeac şi în rolul lui Mircea Badea. Bendeac nu a stat însă la celebra măsuţă din studioul “În gura presei” şi nici nu a comentat cele mai importante ştiri ale zilei, ci a creat pentru personajul său o altfel de poveste, surprinzătoare şi plină de umor. În ediţia de săptămâna aceasta a supershowului “În puii mei”, Mircea Badea, interpretat de Bendeac, a fost terorizat şi urmărit de maneaua hit a lui Liviu Guţă, “Un milion de bulgăroaice”.

Ce alte momente de senzaţie a mai pregătit Bendeac pentru telespectatorii Antena 1, rămâne de văzut duminica viitoare, de la 20.20, la “În puii mei”.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe targeturile 15-54 U şi all urban
Perioada 18 martie 2012


Bucuresti, 19.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *