Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Umiditate crescuta si mirosuri neplacute? Ventilatoarele Vents sunt solutia!

Ce poate fi mai urat, decat sa te trezesti dimineata pentru a te pregati de munca si sa intri in baie iar primul lucru pe care il observi sa fie mai multe pete mari, negre si urate pe pereti sau pe tavan. Da, despre mucegai este vorba principala cauza a aparitiei acestuia, fiind nivelul foarte ridicat de umiditate.

Ei bine, acest lucru se intampla acolo unde nu prea exista cai prin care sa se poata aerisii corespunzator si de cele mai multe ori nici macare un geam nu va fi suficient pentru a se evapora toata umiditatea dupa o baie lunga si fierbinte.

Cea mai buna solutie prin care aerul din baie sa devina mai uscat, este folosirea unui ventilator baie bun, care sa fie capabil sa arunce catre exterior toata acea umezeala enervanta. In plus, pe langa umezeala, cu ajutorul unui ventilator bun, veti uita complet si de mirosurile neplacute.

ventilator baie

Mucegaiul poate reprezenta un real pericol pentru sanatatea omului, in special pentru copii, datorita acestuia existand tot felul de diagnostice legate de plamani si sistemul respirator. Chiar daca este vorba in acest context de baie, unde se presupune ca nu-ti petreci toata ziua, pe termen lung vei putea avea probleme in acest sens.

Cu numai cateva sute de lei sau chiar zeci de lei, iti vei putea achizitiona un ventilator Vents de cea mai buna calitate si astfel iti vei putea asigura o ventilatie baie corecta, uitand complet de orice grija legata de aparitia mucegaiului sau a altor germeni ce-ti pot pune in pericol sanatatea.

Pe site-ul celor de la JulienExpert.ro, veti gasi o gama extrem de variata de ventilatoare pentru baie, zeci de produse ce orice fel de dimensiuni, nivel de zgomot, consum, design si asa mai departe. Atat ventilatoare simple, cat si ventilatoare cu senzor de miscare ori senzor de umiditate care va vor putea face viata mult mai usoara si inafara de asigurarea unei conexiuni la energia electrica aproape ca veti uita ca este acolo pana nu il veti auzi cand porneste.

De asemenea, exista inclusiv ventilatoare cu jaluzele automate, care in momentul in care acesta va fi oprit, barutele acelea se vor inchide si vor etansa astfel inchizand orice contact cu exteriorul.

In functie de nevoi, cei de la JulienExpert.ro, asigura atat ventilatoare de perete, cat si ventilatoare de geam sau de tavan.

Nu doar ventilatoarele de baie sunt comercializate de acestia, gama de produse fiind mult mai diversificata, in diferite ventilatoare casnice, ventilatoare industriale, precum si accesorii pentru ventilatie ori produse pentru iluminat, produse pentru incalzire, produse pentru climatizare ori electrice.

Nimic nu este mai simplu, totul fiind la doar un click distanta. Va invit astfel sa accesati site-ul celor de la JulienExpert.ro iar daca va aflati in situatia in care umiditatea crescuta din baie va creeaza probleme, dupa cum am precizat si ceva mai sus, cu doar cateva zeci sau sute de lei, veti uita de orice impediment in acest sens.

Toate produsele dispun de specificatii si descrieri reale si corecte, astfel incat in momentul in care veti achzitiona ceva, veti avea garantia ca produsul este exact cel descris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *