free download 78 travel guides written by experts

Ultramaratonul 100 for Children a strans 10.000 de EUR pentru copiii

din centrul social ProVita – Valea Plopului

45 de sportivi au alergat la ultramaratonul caritabil 100 for Children și au strâns 10.000 de EUR pentru copiii aflaţi în grija asociaţiei ProVita. Printre ei au fost George Ogăraru, fost jucător la Steaua București și Ajax Amsterdam și Alfons Groenendijk, antrenorul echipei de tineret Ajax Amsterdam.

Fondurile au fost strânse prin intermediul platformei Galantom.ro şi vor contribui la construirea unui centru social în Vălenii de Munte care le va facilita copiiilor din Valea Plopului accesul la continuarea studiilor liceale în oraş.

Evenimentul a avut loc sâmbătă, 31 Mai pe o distanță de 100 de km între Otopeni şi Valea Plopului.

În ciuda vremii neprielnice, Georgre Ogăraru a alergat 25 de km. Alături de el în echipa de ştafetă au fost soţia lui Andreea, Eric, fiul cel mare al fotbalistului şi Alfons Groenendijk împreună cu soţia sa.

"Dacă te gândești la zâmbetul copiiilor îți vine să alergi mai mult de 100km pe zi. Mă gândesc că aș putea să alerg în jurul lumii, dar acum depinde cât pot picioarele să alerge. Sunt entuziasmat de oamenii care au alergat alături de noi. Unii au alergat 100km, i-am văzut terminând cursa într-un picior", a spus George Ogăraru.

Un grup de copii de la Valea Plopului a alergat alături de participanţi pentru a-i motiva pe ultima parte a cursei.

La sfârşitul zilei participanţii au luat masa şi au petrecut timp alături de copiii în centrul social de la Valea Plopului.

Bucuresti, 03.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *