metalshow

Ultra PRO Computers – acum mai aproape de tine

Compania K Tech Electronics consolidează distribuţia şi accelerează  furnizarea soluţiilor service IT& C

Compania K Tech Electronics inaugurează astăzi, 1 octombrie, un nou sediu destinat Centrului de Distribuţie şi Service Center-ului reţelei de magazine Ultra PRO Computers, în Bd. Iuliu Maniu nr. 7.

Poziţionată central şi cu o suprafaţă de 3.000 mp, noua locaţie constituie un  nou pas în atingerea standardelor profesionale asumate de compania K Tech Electronics care, astfel, optimizează calitatea serviciilor oferite pe linia de distribuţie şi service. “Un atu extrem de important al acestei schimbări ţine de concentrarea întregului personal în acelaşi sediu, economisindu-se astfel timpul de transport necesar deplasării produselor între locaţiile în care activau tehnicienii de service, avantaj atât pentru clienţii din Bucureşti, cât şi pentru magazinele din ţară”, argumentează  Adrian Dogaru, Director Executiv  K Tech Electronics.
       
Serviciile de garanţie şi post-garanţie pot fi asigurate practic instant, datorită faptului că atât service-ul, cât şi distribuţia se află în aceeaşi clădire, acest lucru contribuind la eficienţa serviciilor oferite.

Spaţiul de lucru extins permite rezolvarea mai rapidă a problemelor de service IT &C, dar şi facilitarea distribuţiei datorită măririi stocului de produse şi a unei diversităţi crescute privind gama disponibilă.

“În momentul actual, Divizia de Distribuţie a companiei K Tech Electronics estimează o creştere importantă a cifrei de afaceri, 40 milioane € pentru 2007 şi 60 milioane € pentru 2008, la aceste cifre contribuind şi cele 23 de sedii de distribuţie din ţară”, subliniază Adrian Dogaru.

Clienţii pot ajunge mult mai rapid la noul sediu, datorită proximităţii faţă de Metrou şi staţiile RATB fapt ce se concretizează într-o creştere a numărului de comenzi pentru divizia de distribuţie pe de o parte şi o activitate susţinută a personalului  service pe de altă parte.

Extinderea spaţiului şi îmbunătăţirea condiţiilor de lucru a permis creşterea numărului de specialişti atât pentru distribuţie, cât şi pentru service, fapt ce garantează servirea mai promptă a clienţilor.
      
Investiţia de aproximativ 1.500.000 € în amenajarea spaţiului şi a stocului, dovedeşte implicarea deosebită a companiei în dezvoltarea pe linie de distribuţie şi service, în sensul perfecţionării continue a serviciilor oferite.

Bucuresti, 2.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *