free download 78 travel guides written by experts

Ultimul weekend al Festivalului Centrului Vechi la Bucuresti

promite participantilor un spectacol de neuitat

După ce a animat străzile din centrul istoric al Bucurestiului îmbrăcându-l de sărbătoare, Festivalul Centrului Vechi se apropie de sfârşit. În perioada 16 – 18 septembrie vor avea loc ultimele reprezentaţii artistice, şi cele mai impresionante de până acum.

Timp de trei weekenduri consecutive, bucureştenii şi turiştii s-au bucurat de spectacole inedite de stradă puse în scenă de trupe cu renume internaţional. Circarii, jonglerii, muzica live şi spectacolele itinerante pe picioroange, toate au făcut deliciul publicului adunat.

Ultimul weekend al festivalului aduce pe străzile Centrului Vechi, timp de trei zile, şapte trupe care vor evolua atât pe scena amplasată pe strada Lipscani, cât şi în zonele din imediata apropiere: Smârdan, Franceză, Sf. Dumitru şi Stravopoleos. Reprezentaţiile vor începe cu spectacole itinerante cu costume puse în scenă de trupa Fool’s Paradise (Marea Britanie) şi deambulaţie cu păpuşi vorbitoare în cadrul show-ului “Flying Buttresses”. Buna dispoziţie va fi întreţinută de seminariile de coafaj artistic “Who’s hair dares” realizate de compania Osadia (Spania). Tot din Spania este şi trupa Callejeras, care va anima întreaga zonă cu ritmuri de flamenco, muzica şi dans.

Pentru că muzica live nu putea lipsi, Duchamp Pilot au pregătit un concert impresionant. De la melodii melancolice la muzică pop şi ritmuri specifice circului, de la muzică rock la acorduri de chitară, tobe şi bas psihedelic, formaţia originară din Marea Britanie şi Argentina va face un spectacol de excepţie.

Festivalul Centrului Vechi este organizat de Primăria Municipiului Bucureşti şi face parte din programul “Bucureşti – metropolă vie”, proiect ce îşi propune promovarea capitalei ca oraş turistic cu accent pe zona veche şi monumentele istorice din aria respectivă.

Pentru programul festivalului şi alte detalii: //www.festivalulcentruluivechi.ro/.

Bucuresti, 15.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *