metalshow

Ultimul episod din „Las Fierbinti” – audiente de milioane

Sezonul 7 promite a fi mult mai tare ca sezonul proaspăt încheiat!

Cel mai tare serial de comedie din România a înregistrat audiențe impresionante cu ultimul episod al sezonului 6! Pe întreaga durata de difuzare cuprinsă între 20:30 – 21:27, peste 2.3 milioane de telespectatori urmăreau Las Fierbinți. În minutul de aur înregistrat la 21:10 aproape 3 milioane de persoane erau cu ochii pe intriga din Fierbinți.

Dorința lui Giani de a face nuntă a stârnit rumoare în liniștita așezare rurală. Bobiță a tot încercat să-l împiedice să facă acest pas, încercând să-i explice că mariajul nu este o soluție fericită. Episodul a prezentat și suferința lui Robi pricinuită de viitoare căsnicie a Gianinei. Brânzoi, Firicel și Celentano și-au văzut liniștiți de afaceri, în timp ce Giani și Robi s-au luptat într-un meci de box pentru inima frumoasei Gianina. Ca toate întâmplările din Fierbinți, situația a rămas fără un deznodământ.

Ultimul episod din sezonul 6 difuzat aseară a clasat PRO TV pe locul 1 pe toate categoriile de public. Așadar, în intervalul de difuzare 20:30 – 21:27, pe publicul comercial cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider de audiență cu 13 puncte de rating și o cotă de piață de 28%, față de următorul post clasat care a înregistrat 5.6 puncte de rating și o cotă de piață de 12.1%.

Pe întreg publicul din mediul urban, PRO TV a obținut pe perioada difuzării episodului o audiență medie de 10.9 puncte de rating și 19.6% cotă de piață, al doilea post clasat care a înregistrat 7.2 puncte de rating și 12.9% cotă de piață.

Poziția de lider a fost menținută și la nivel național, unde Las Fierbinți a înregistrat o audiență medie de 12.8 puncte de rating și 22.1% cotă de piață, rezultate de două ori mai mare față de postul clasat pe locul 2 ce a obținut un rating de 6.3 puncte și 10.8% cotă de piață.

Aventurile din Fierbinți vor continua cu sezonul numărul 7, doar la PRO TV!

Bucuresti, 14.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *