Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ultimul concert simfonic “Anotimpurile mele: Iarna – Primavara 2010”

“Anotimpurile mele: Iarna–Primavara 2010”, reprezentatie ce ofera piese desprinse de pe atat de apreciatele albume “Iarna Simfonic” si “Primavara simfonic” , unic interpretate de Tudor Gheorghe, va avea loc pentru ultima data pe 6 martie, ora 19.00  la Sala Palatului, dupa 10 ani in care maestrul l-a cantat in intreaga tara.

“Desi este atipic pentru Tudor Gheorghe, acest spectacol a fost reluat la aniversarea a 10 ani de la premiera, motiv pentru care va fi ultima data cand il vom putea urmari. Pentru acest an maestrul a pregatit doua noi premiere, pe care le vom anunta la momentul potrivit”, dezvaluie Pepino Popescu, managerul lui Tudor Gheorghe.
In cadrul acestui spectacol, maestrul va fi acompaniat de nu mai putin de 40 muzicieni si alte 30 de voci minunate ale orchestrei si corului Filarmonicii  “Oltenia” din Craiova, sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

Tudor Gheorghe va darui piese precum: “La fereastra cu gutuie”, Colindul celui fara de tara”, Antiprimavara”, Lumina lina”, ”Mugur, mugurel”, “Salcamii” si “Dorul calator”, care vor face deliciul publicului.

Dorim sa va anuntam  pe aceasta cale ca pretul biletelor pentru spectacolul din Bucuresti variaza intre 60 si 120 RON, in functie de categoria de loc, si sunt disponibile la Magazinul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center et. 2, Pasajul Universitatii – Agentia Trident Touring, Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro.

Bucuresti, 21.01.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *