metalshow

Ultimul concert Damian and Brothers a ridicat Sala Palatului in picioare

Trupa Damian and Brothers a oferit pe 17 decembrie publicului roman o ultima mostra a talentului si pasiunii cu care artistii si-au obisnuit fanii in ultimii 3 ani. Sala Palatului a parut neincapatoare, iar mii de iubitori de muzica buna au experimentat live, pentru ultima data, spectacolul muzical contemporan oferit de Damian Draghici si trupa sa.

"Este un moment greu pentru mine, in care ma despart de niste artisti minunati, alaturi de care am incantat publicul din multe tari. Trebuie sa marturisesc ca energia pe care am simtit-o din partea publicului in timpul concertului nu se compara cu nimic din ce am experimentat pana acum. Inchei astfel proiectul alaturi de trupa cu certitudinea ca am adus ceva in plus romanilor, ca am promovat cu succes muzica lautareasca si ca am schimbat intr-o mare masura perceptia oamenilor asupra acestui gen de muzica.", a declarat Damian Draghici.

Concertul a fost urmat de un after party in clubul Silver Church, la care au participat sute de prieteni ai trupei, admiratori si colaboratori.

Proiectul "Radacini" a debutat pe 22 noiembrie 2006, iar in cei 3 ani de activitate trupa Damian and Brothers a sustinut peste 600 de concerte, in 30 de tari. Proiectul Damian & Brothers a calatorit in marile capitale europene, intr-un efort de a combate discriminarea si pentru a prezenta muzica tiganeasca si lautareasca autentica.

Peste 2 milioane de spectatori din toata lumea au asistat la concertele sustinute cu numeroase ocazii de Damian and Brothers, iar succesul acestei formule nu s-a lasat asteptat, toate concertele desfasurandu-se cu casa inchisa. In plus, aprecierea fanilor proiectului poate fi notata si prin vanzarile record, numai in prima zi a lansarii primului CD al trupei, fiind vandute 250.000 de exemplare.

Incepand de anul viitor, Damian Draghici va reveni cu un nou proiect, realizat alaturi de artisti din Statele Unite ale Americii si Europa (inclusiv din Romania), cu un stil preponderent de jazz-pop.

Sustinut de programul de protectie a mediului inconjurator Umbrela Verde si partenerii Tuborg si Asociatia Romana pentru Reciclare – RoRec, ultimul concert al trupei Damian & Brothers a reprezentat o experienta muzicala desavarista, un spectacol incarcat de emotie si plin de surprize pentru toti iubitorii de muzica autentica.

Bucuresti, 21.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *