free download 78 travel guides written by experts

Ultimele inscrieri la Bucharest Career Event

Bucharest Career Event anunta intrarea in ultima saptamana de pregatire a evenimentului care va avea loc pe 11 si 12 aprilie la Sala Palatului.

La inceputul lunii aprilie si-au anuntat prezenta la eveniment unii din cei mai mari angajatori din Romania, aducand la 40 numarul companiilor prezente la Bucharest Career Event.

"Dupa aproape un an de planificari, Bucharest Career Event are toate sansele sa fie o reusita, un adevarat eveniment de cariera. Dupa seria de seminarii din luna martie, va avea loc saptamana viitoare a doua intalnire dintre mediul universitar si c el de afaceri, de data asta fiind vorba de posibilitati concrete de angajare pentru studenti si tineri absolventi", spune Radu Achihai, director de marketing al Bucharest Career Event.

Pentru companii termenul limita de inscriere este de 7 aprilie, iar tinerii dornici sa se angajeze sunt asteptati la Sala Palatului martea si miercurea viitoare.

Reprezentantii presei si ai societatii civile sunt invitati pe 11 aprilie la ora 9 la deschiderea oficiala, unde vor fi de asemenea prezente personalitati ale vietii publice din Bucuresti si reprezentanti ai companiilor partenere.

Mai multe detalii puteti afla vizitand www.bce.ro.

Bucuresti, 4.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *