Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ultimele doua zile de inscriere la trainingul

Social Media Training for Communicators

Specialistii in relatii publice si marketing care isi doresc sa extinda programele de promovare ale brandurilor / companiilor in mediul online mai au la dispozitie doua zile pentru a se inscrie la primul training de comunicare in social media din Romania. Evenimentul va avea loc pe 7 mai la Radisson Blu Hotel si este organizat de Evensys.

Participantii vor putea sa afle care sunt instrumentele si canalele puse de social media la dispozitia industriei de comunicare, metode de evaluare ROI, cum trebuie elaborata o strategie corecta si coerenta de comunicare in social media dar si cum poate fi integrata social media in strategia de relatii publice si comunicare.

Trainingul se afla la cea de-a doua editie si va aduce informatii relevante despre strategiile de comunicare cu bloggerii si practicile eficiente de relationare cu acestia. In acest fel, comunicatorii vor invata cum pot promova brandul si compania in spatiul online, folosind avantajele oferite de acesta in beneficiul comunicarii.
Trainingul va oferi celor prezenti informatii utile si relevante pentru gestionarea cu succes a reputatiei organizationale in mediul online. Participantii vor afla cum sa construiasca si sa gestioneze o reputatie online coerenta si credibila, prin intermediul unor studii de caz, ghiduri practice si explicatii coerente.
 
“ Trainingul ofera prilejul perfect practicienilor din industria comunicarii de a-si extinde strategiile de promovare, de a stabili contacte directe cu audienta dar si de a prezenta brandul / compania intr-o lumina noua, neconventionala. Mediul online, cu toate instrumentele web 2.0, pune la dispozitia comunicatorilor o gama variata si facila de instrumente de comunicare, element esential in conturarea unei strategii eficiente, mai ales in aceasta perioada”, anunta Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys.

Trainingul beneficiaza de participarea unor specialisti si consultanti de renume in mediul online precum Cristian Manafu (Managing Partner, Evensys), Marius Pahomi (Interaction Business Development Manager, MEC Interaction), Bogdana Butnar (Managing Partner & Head of Strategy, MRM Romania), Victor Kapra (Consultant independent), Ionut Oprea (Manager, Standout), Bobby Voicu (Specialist online & Blogger).

Prima editie a trainingului a avut loc pe data de 27 martie, in cadrul celei de-a treia editii a conferintei PR Forum.

Pentru inscrieri si informatii despre eveniment puteti vizita www.socialmedia.evensys.ro.

Bucuresti, 05.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *